2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازسقف درامدیش اطلاع دارید؟؟

فک میکنم فروشش بالا باشه قیمتاشم گرونن دوستم تنها یکبار از دوتومنی خرید کرد

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
فک میکنم فروشش بالا باشه قیمتاشم گرونن دوستم تنها یکبار از دوتومنی خرید کرد

وقتی میزنن سقف ده

یا سقف بیست

منظورشون چیه؟

یعنی ده میلیون فروش یا ده میلیون سود خالص

وقتی میزنن سقف ده یا سقف بیست منظورشون چیه؟ یعنی ده میلیون فروش یا ده میلیون سود خالص

فک کنم فروشه اگه میخای ایدیشو بدم برو باهاش حرف بزن

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
دوستانه میگم خودتو درگیرش نکن

چرا ما عادت کردیم تو دایره امن خودمون بمونیم و تلاشی برای بهتر شدن اوضاع زندگیمون نکنیم؟

چرا دوست دارید سربار آقایون باشید و برای کوچکترین مخارج سر کج کنید و دست دراز کنید و به خودتون کمی سختی ندید که مستقل بشید و لذت ببرید از درآمدی که خودتون کسب کردید؟!

کاری که پاره وقته و نیاز به مکان و زمان خاصی نداره و سرمایه آنچنانی نمیخواد و مالیات نداره و درآمد نامحدود میده چرا نباید درگیرش شد؟!

چرا ما عادت کردیم تو دایره امن خودمون بمونیم و تلاشی برای بهتر شدن اوضاع زندگیمون نکنیم؟ چرا دوست د ...

من مستقلم، شغلم جایگاه اجتماعی بالایی داره که اگر هم نداشتم هرگز حاضر نبودم آشغالای شرکتای مزخرف کلاهبردار رو با ترفندای مزخرفی ک آموزش میدید به مردم قالب کنم  و اتفاقا کسی که سرکج میکنه تا ازش خرید کنن شمایین. بذارید من ساکت بمونم 

من مستقلم، شغلم جایگاه اجتماعی بالایی داره که اگر هم نداشتم هرگز حاضر نبودم آشغالای شرکتای مزخرف کلا ...

متاسفم برای طرز تفکرتون 👎👎👎

شرکت ما اگر مزخرف بود فروش ۱۵۰ میلیاردی در ماه نداشت !!!

اگر آشغال بود ،تندیس مشتری راضی نمیگرفت!!!

اگر کلاهبردار بود ۵ سال دوام نمیاورد در فروش مستقیم و بدون واسطه!!!

و تو این مدت حتی یک اخطار هم نگرفته !!!

چطور میتونه کلاهبردار باشه وقتی هدفش فقط و فقط بهبود کیفیت زندگی انسانهاست؟؟؟!!!

لطفا اول تحقیق کن بعد پشت سر شرکت های کاملا قانونی ،صفحه بذار 

اینا حق الناس هست که باید جواب پس بدی 

البته اگر اعتقادی داشته باشی!!!

من مستقلم، شغلم جایگاه اجتماعی بالایی داره که اگر هم نداشتم هرگز حاضر نبودم آشغالای شرکتای مزخرف کلا ...

ما هیچ وقت سر کج نکردیم جلو مشتریامون 😎😎 

محصولات مون اینقدر کیفیت دارن که با یکبار استفاده خودشون میشن مشتریان وفادارمون و حتی مشتری ارجاعی هم برامون میارن 😎😎 

شما برو با همون درآمد خطی خودت سر کن ،چون چیزی از درآمد انفعالی و تصاعد ، که هشتمین شگفتی دنیاست و بالاترین میلیونرهای خودساخته رو داره ،نمیدونی 🤗🤗🤗