2789
ما هیچ وقت سر کج نکردیم جلو مشتریامون 😎😎  محصولات مون اینقدر کیفیت دارن که با یکبار استفاده ...

گلم اینارو ب من نگو که چندماه از محصولات همین شرکت استفاده کردم همشون نه ولی 90٪ بی کیفیتن و نسبت به محصولات مشابه برندای معتبر قیمت بالاتری دارن 

درآمدم خطیه ولی شبهه دار نیس خانوم معتقد 

ما هیچ وقت سر کج نکردیم جلو مشتریامون 😎😎  محصولات مون اینقدر کیفیت دارن که با یکبار استفاده ...

بعدم اگر واقعا انقدر شرکتتون موفق عمل کرده تا الان، چرا انقدر حرصی شدی و تلاش میکنی ب من بفهمونی اشتباه میکنم

بفرمایید به تجارت پرسودتون برسید و وقتتونو اینجا تلف نکنیدخدای نکرده از تصاعد جا نمونید

بوس بوس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم اینارو ب من نگو که چندماه از محصولات همین شرکت استفاده کردم همشون نه ولی 90٪ بی کیفیتن و نسبت به ...

احتمالا مشاورتون ناشی بوده و محصولات اشتباه به شما داده 

چطور ممکنه از ۴۵۰ مدل محصول شما چند تا محصولش استفاده کردی که اینقدر با قاطعیت میگی ۹۰ درصد بی کیفیت؟؟!!!!

دقیقا بفرمایید تا درصدش برای ما هم باز بشه😅😅

درضمن بهترین برندهای خارجی هم ۱۰۰ درصد رضایت ندارن و همیشه یه عده ای مثل شما هستن که از بهترین برندها هم ایراد بگیرن 🙃🙃🤗🤗

از کی تا حالا همه ی درآمدهای خطی قانونی شدن و درآمدهای انفعالی شبهه دار؟! 🥴🥴

بعدم اگر واقعا انقدر شرکتتون موفق عمل کرده تا الان، چرا انقدر حرصی شدی و تلاش میکنی ب من بفهمونی اشت ...

چون به شرکتی که دارم درش فعالیت میکنم ،غیرت دارم و هر کی بخواد درموردش بد قضاوت کنه ، تمام تلاشم میکنم تا بفهمه که داره اشتباه میکنه 

صددرصد که همینکار میکنم ،نیازی به گفتن شما نیست 

ما با چشم خودمون داریم میبینیم که اینجا زندگی خیلیا از مثل کتلت زیرورو شده و از فرش به عرش رسیدن .

حالا شما نمیخوای قبول کنی ،نکن 

به همین روال خودت ادامه بده 

سعی نکن بقیه رو از این فرصت منع کنی و سرنوشت شون خراب کنی!!!!