2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 25 پست
اصن ازدواج خوب نیست من همش دلم میخواد خدم انقد پول داشته باشم  و حتمن باید درس بخونم  ب رش ...

منم دیدم ازین موردا دوتا اگه خودم نمیدیدم باورم نمیشد ولی خب خاست خداست دیگه و اینم بگم این دو نفر که میشناسم هیچ ویژگی خاصی نداشتن از نظر اخلاقی تازه بداخلاقم بودن😂😂😂فقط از بچگی به خودشون میرسیدن و همه جا با ارایش و خوشتیپ بودن من ۲۰ سالگیمم ارایش نداشتم

منم دیدم ازین موردا دوتا اگه خودم نمیدیدم باورم نمیشد ولی خب خاست خداست دیگه و اینم بگم این دو نفر ک ...

ارایش چرا ارایشم خوبه ولی در حدی ک ادم رنگ بگیره صورتش

خودت باشی خوبه همینکه ب خدت حس خوبی داشته باشی خوبه برات مهم نباشه عزیزم من همیشه برای هرمسعله ای چ خودم چ خونوادم میگم اونیکع ب صلاحمونه رقم بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم آدم بیتوجهی هستم از اونایی که عادی رفتار میکنن برا همون میگن خواستگار خیلی داری ولی هیچکدومش ...

بی توجه نسبت ب چی؟خواستگار یا کلا تو زندگی

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
بی توجه نسبت ب چی؟خواستگار یا کلا تو زندگی

نه کلا خیلی به پسرا و مردا توجه نمیکنم یعنی منظورم اینه که مثل دختر عموم هی رو نمیگیرم و لپام سرخ نمیشه وقتی میبینمشون و حتی رفتار هامم عادیه همون جور که سر داداشم داد میزنم جلو بقیه هم همین جوره دورو بازی در نمیارم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
نه کلا خیلی به پسرا و مردا توجه نمیکنم یعنی منظورم اینه که مثل دختر عموم هی رو نمیگیرم و لپام سرخ نم ...

خب منم همینجوری ام واقعا حتی خیلیا گفتن خیلی مغروری ولی خبری نبوده بجز پیشنهادای دوستی🤣بخاطر همین تعجب کردم ازت پرسیدم

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
خب منم همینجوری ام واقعا حتی خیلیا گفتن خیلی مغروری ولی خبری نبوده بجز پیشنهادای دوستی🤣بخاطر همین ت ...

آخی نمیدونم من کلا ذاتم همینه ولی واقعا کسی رو بزارم تو قلبم دیگه بیرون کردنش سخته حتی دوستی😂

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
آخی نمیدونم من کلا ذاتم همینه ولی واقعا کسی رو بزارم تو قلبم دیگه بیرون کردنش سخته حتی دوستی😂

کلا کسی که بتونه از دختری که ب اصطلاح مغروره و بی تفاوت عبور کنه بشینه تو قلب(مثلا خاستم ادبی بگم😂)

بایه کوه احساسات روبرو میشه ...اینو پسرام میدونن😬

اکثرا برای من پیشنهاد دوستی بوده ۳تام ازدواج😬

کلا کسی که بتونه از دختری که ب اصطلاح مغروره و بی تفاوت عبور کنه بشینه تو قلب(مثلا خاستم ادبی بگم😂) ...

۲۲ تا ازدواج بی نهایت دوستی

۲۲ تا ازدواج بی نهایت دوستی

ان شاا.. که یکی که به صلاحته باهاش ازدواج کنی

ان شاا.. که یکی که به صلاحته باهاش ازدواج کنی

انشالله همه خوشبخت بشن