2777
2789
عنوان

خاستگار

195 بازدید | 25 پست

چه دخترایی بیشتر خاستگار دارن ؟برای اینکه بیشتر خاستگار داشته باشیم باید چیکار کنیم؟میدونم به کیفیته نه به تعداد ولی وختی کمه یا نیست مجبور میشی همون یدونه رو انتخاب کنی که شایدم با معیارات جور نیس

تو اشناهاتون کسی رو داشتین که خاستگار زیاد داشته؟من فقط یکی بود که اونم واقعا ویژگی خاصی نداشت که بگم به خاطر اون بود ولی خب خاستگار خیلی داشت با ادم خیلی خوبیم ازدواج کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام از خودم تعریف کنم هم صورتم‌هم هیکلم‌خوبه خانواده خوبیم دارم.ولی همه خواستگارام درپیت بودن ینی ۵ تاشونو روهم میزاشتی یه ادم درست درمون نمیشدن.الانم ۴ ساله با یکیم‌ک‌اونم وضع مالیش بده و شرایط ازدواج جور نشده ولی دیدم طرف ن قیافه داشته ن خانواده خواستگارا توپی داشته

من خودم آدم بیتوجهی هستم از اونایی که عادی رفتار میکنن برا همون میگن خواستگار خیلی داری ولی هیچکدومشون خوب نبودن

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
من خواستگاردارم اما نمیشه جیگرم خونه چه فایده داره خونه ادم بیانو برن پشت سرشونم نگاه نکنن حتی یهزنگ ...

به خاطر اینکه اونا خاستگار نیستن یه لیست بلند دارن که میرن خونه ی همشون و تو همه ی خونه ها هم میگن ما شماروپسندیدیم بهتون زنگ میزنیم خاستگار نما هستن

من که اعتقادی بخ ازدواج ۱۰۰٪ سنتی ندارم 

حالا مثلا میبینی تو محیط کار یا دانشگاه مهمانی کسی کیبیمه خوشش میاد خواستگاری میکنه خوبه یه مدت نامزد میکنی بسناسیش

ولی خدایی خواستگاری معرفیو اینا خیلی چیپه و معمولا ادمای نرمالی نیست

فقط و فقط اعتماد به نفس

كساني كه خودشون رو دوس دارن و به خودشون باور دارن بهترين خواستگارا را دارن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
اره

اصن ازدواج خوب نیست من همش دلم میخواد خدم انقد پول داشته باشم  و حتمن باید درس بخونم  ب رشته مورد علاقم برسم

تازه ب چشمم دیدم کسی ک ب یورشم نبوده و اصن قیافه و ایناهم نداشته از ی خانواده معمولی بهترین زندگیو دارع و شوهرش خیل توپه پزشکه

تازه بعد خونه شوهرشم درس خوند الان دندون پزشکی سال اخره😐