چه دخترایی بیشتر خاستگار دارن ؟برای اینکه بیشتر خاستگار داشته باشیم باید چیکار کنیم؟میدونم به کیفیته نه به تعداد ولی وختی کمه یا نیست مجبور میشی همون یدونه رو انتخاب کنی که شایدم با معیارات جور نیس
تو اشناهاتون کسی رو داشتین که خاستگار زیاد داشته؟من فقط یکی بود که اونم واقعا ویژگی خاصی نداشت که بگم به خاطر اون بود ولی خب خاستگار خیلی داشت با ادم خیلی خوبیم ازدواج کرد
اصن ازدواج خوب نیست من همش دلم میخواد خدم انقد پول داشته باشم و حتمن باید درس بخونم ب رش ...
منم دیدم ازین موردا دوتا اگه خودم نمیدیدم باورم نمیشد ولی خب خاست خداست دیگه و اینم بگم این دو نفر که میشناسم هیچ ویژگی خاصی نداشتن از نظر اخلاقی تازه بداخلاقم بودن😂😂😂فقط از بچگی به خودشون میرسیدن و همه جا با ارایش و خوشتیپ بودن من ۲۰ سالگیمم ارایش نداشتم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودم آدم بیتوجهی هستم از اونایی که عادی رفتار میکنن برا همون میگن خواستگار خیلی داری ولی هیچکدومش ...
بی توجه نسبت ب چی؟خواستگار یا کلا تو زندگی
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
نه کلا خیلی به پسرا و مردا توجه نمیکنم یعنی منظورم اینه که مثل دختر عموم هی رو نمیگیرم و لپام سرخ نمیشه وقتی میبینمشون و حتی رفتار هامم عادیه همون جور که سر داداشم داد میزنم جلو بقیه هم همین جوره دورو بازی در نمیارم
🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
نه کلا خیلی به پسرا و مردا توجه نمیکنم یعنی منظورم اینه که مثل دختر عموم هی رو نمیگیرم و لپام سرخ نم ...
خب منم همینجوری ام واقعا حتی خیلیا گفتن خیلی مغروری ولی خبری نبوده بجز پیشنهادای دوستی🤣بخاطر همین تعجب کردم ازت پرسیدم
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
آخی نمیدونم من کلا ذاتم همینه ولی واقعا کسی رو بزارم تو قلبم دیگه بیرون کردنش سخته حتی دوستی😂
کلا کسی که بتونه از دختری که ب اصطلاح مغروره و بی تفاوت عبور کنه بشینه تو قلب(مثلا خاستم ادبی بگم😂)
بایه کوه احساسات روبرو میشه ...اینو پسرام میدونن😬
اکثرا برای من پیشنهاد دوستی بوده ۳تام ازدواج😬