همسایه طبقه بالای ما باند روشن کرده بود کل ساختمون میلرزید اول فکر کردم زلزله است جیغ و داد و در رو باز کردم باور کنید بیش از 50 نفر تو خونش بودن نمیدونم چطور جاشون داده بود .پسرم ترسید از این دام و دوم گفت به پلیس بگیم گفتم ولشون کن دیگه کرونا سرشون میاد.شما چه خبر بود یلدا؟
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
همسایه بالایی ما هم یه شب زودتر یلدا گرفتن و با چنتا از دوستاشون که تو کرونا باهم رفت و آمد دارن حسابی بزن و بکوب کردن، ظاهرا اعتقادی به کرونا ندارن 😐😐
چون از یک دی ماه قرار بود تاپیک نزنن تا مشکلات سایت رو درست کنن ولی .....
جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگزاگی عشقی مونته کریستو جی زی جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم 😌😌😎😜