2777
2789
عنوان

شب یلدا دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 49 پست
اینا شعورشون و فرهنگشون کمه دوست عزیز من الان متوجه شدم که دوستان گفتن جهت اعتراض هست من اصلا نمیدون ...

عیبی نداره به دل نگیر حواسش نبود😊

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواهش میکنم دوست عزیز.من واقعا نمیدونستم .من مشکلی ندارم ولی اگر همه متحد هستند به احترام همه منم پس ...

بازم ببخشید افرین ولی خب هیچکس رعایت نمیکنه اصلا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ما خونه مادرشوهرم بودیم شام هم گذاشته بودم که نرم اما شوهرم گفت قابلمه رو بردار بریم اونجا

رفتم دیدم جاریم هست اون یکی برادرشوهرمم هست بعد خاهرشوهرم اینا اومدن و کلی خسته شدیم از لحاظ فکری 

از کرونا خودم میترسم ولی یسری ادما زبون نفهمن

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین