2821
2789
عنوان

مادر شوهر

494 بازدید | 35 پست

خواهر شوهرام وقتی برای اون یکی جاریم محبت میکنن اصلا به من نمیگن مثلا کادو میبرن ها 1میلیون بدن میگن 200تومن دادیم یا جای باهم میرن اصلا انکار میکنن که باهم رفتن موندم چیکار کنم با این رفتارشون 

دایورت کن ب تخمدانت خودتم همینجوری رفتارکن 😕

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی دروغ بگم 

نه بابا میگم واست مهم نباشه شمام کم محلشون کن 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
مادر شوهر من همیشه مهمونی میگرفت و یا برای یکی از بچه هاش تولد میگرفت منو دعوت نمیکرد بعدش بهم میگفت ...

اینم دیگه واقعا بد هستش آخه همه اصرارزندگیمو به جاریم میگن قشنگ همه چی رو ها آخه بابا یعنی چی دوسش دارین دیگه چرا منو اذیت میکنید 

مادر شوهر من همیشه مهمونی میگرفت و یا برای یکی از بچه هاش تولد میگرفت منو دعوت نمیکرد بعدش بهم میگفت ...

آخ مال منم همینن... هرچند الان دارم باهاشون زندگی میکنم تا ساخته شدن خونم ولی کارهاشوون یادم نمیره اووف

منم اول همین طوری اصلا آدم حسابشون نکردم اصلا اهمیت ندادم

تا دیدم خیلی از خانوادشون عقب افتادم ازشون خیلی خیلی دور شده بودم و تصمیم گرفتم بهشون نزدیک بشم و خیلی هم خوب شد

امسال حتی برام کادو گرفتن و تولدم رو تبریک گفتن

اینم دیگه واقعا بد هستش آخه همه اصرارزندگیمو به جاریم میگن قشنگ همه چی رو ها آخه بابا یعنی چی دوسش د ...

به ته پاهات ما دو تا جاری ایم کلا پسر بزرگه و عروس بزرگشو بیشتر میخان از هموون اول واسشون همه کار کردن ولی ما هیچی... ب ته پاهام پیر هم شدن همونا جمعشون کنن...خدا پدرشونم بیامرزه حوصلشونم ندارم

2824
2823
2791
2779
2792