2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 35 پست

راز جاریت چیه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
منم اول همین طوری اصلا آدم حسابشون نکردم اصلا اهمیت ندادم تا دیدم خیلی از خانوادشون عقب افتادم ازشو ...

مال ما نه از همون روز اول کاری نکردن امسال کل آشپزخونرو شستم تمیز کردم جاریم دقیقه نود اومد واسه جابجایی ظرف ها... مادرشوهرم جلو خودم فرداش زنگید دختراش ک عروس فلانیم اومده کمکم ولی من اسمی ازم نیومد...بازم ب ته پاهام امسالم ک دست زدم مجبور سدم چون باهاشون زندگی میکنم سال دیگ دست نمیزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردی که انقد نزدیک شدی 

توی خانواده شوهرت بچه 5 یا 4 ساله هست؟؟

من بچه خاهر شوهرم بود باید به بچه ها نزدیک شد

من باهاش مهربون شدم بازی کردم و آرایشش کردم و اینها

اینطوری اون هر وقت میومد خونه مادر شوهرم گیر میداد که زنگ بزنید زن دایی بیاد من دلم براش تنگ شده و یا از من صحبت میکرد که من چقدر خوبم و مهربونم

راز جاریت چیه

اصلا موندم رازش چیه با این همه محبت هزار تا حرف پشتشون میگه ولی بازم اون عزیز تره یه چیزی بگه قشنگ همهشون رو میپیچون میزاره کنار ولی اینجوری اونو تحویل میگیرن برای من بخوان چیزی بگیرن قشنگ با اون میرن که ببینه چی خریدن 

توی خانواده شوهرت بچه 5 یا 4 ساله هست؟؟ من بچه خاهر شوهرم بود باید به بچه ها نزدیک شد من باهاش مهر ...

نه نیست کلا از من خوششون نمیاد از همون اولش ها الانم رفت آمد زیاد نداریم فد همون هفته ای یک بار 

راز جاریت چیه

جاری من راضش اینکه یک لهجه گند داره و اینکه کلا مریضه دور از جون هممون و اینکه بچه دارم نشد و بعد ده سال یک بپه از پرورشگاه آوردن با اینک مشکل از جاریم بوودولی بازم عزیزه...چرا چووون. شوهر چرسی و ناسی اش از شوهر من عزیزتره..همین

حتما یه کاری کردی دیگه الکی که دشمنی نمیکنن

نه من دوزاده سالم بود از ازدواج کردم هیچی نمیدونستم چشم و گوشام کاملا بسته بود

الان هفده سالمه و اومدم خونه خودم و از دستشون راحت شدم

اون موقع حرسم از این میگرفت که شوهرم هست و من نیستم الان دیگه شوهرمم نیست و من حرص نمیخورم

نه نیست کلا از من خوششون نمیاد از همون اولش ها الانم رفت آمد زیاد نداریم فد همون هفته ای یک بار  ...

منم از هون اول هفته ای یبار میرفتم خونشون الانم که خونه خودمم هفته ای یک بار

تو خونشون اخم میکنی و صحبت نمیکنی یا لبخند میزنی هااا؟؟

اینها خیلی ماثره

آره دقیقا 

چون پسرشون و خیلی عزیز دارن  زن و بچه اون پسرم بیشتر دوست دارن.... یکبار راجب یک شخصی تو فامیل داشتیم حرف میزدیم... ک من یک مثال زدم واس مادرشوهرم ک میگن  اولاد عزیز همیشه خوااار‌..

واقعا بلانسبت انقد در کو.ن بردارشوهرمو گرفتن ها هیچ عنی هم نشد تازه ناس هم میندازه بازم عزیز

منم از هون اول هفته ای یبار میرفتم خونشون الانم که خونه خودمم هفته ای یک بار تو خونشون اخم میکنی و ...

نه قشنگ میخندم میگم ولی دا هر حرکتی بکنم هزار تا حرف در میارن دیدین به خدا خسته شدم ها یعنی چی آخه 

من خاهر شوهرم زایمان کرده بود مادر شوهرم رفت پیشش 

من ده روز تموم خونشون بودم و پدر شوهر و شهرمو جمع میکردم

ولی وقتی از بیمارستان اومد انقدر دستوری گفت

سمیرا(خاهر شوهرم)تو بشین

تو (به من بود)پاشو چایی بیار ظرف هارو بشور

انقدر بهم برخورد  که اخمام رفت تو هم

طفلی یک ساعت عذر خاهی میکرد میگفت حواسم نبود

نه قشنگ میخندم میگم ولی دا هر حرکتی بکنم هزار تا حرف در میارن دیدین به خدا خسته شدم ها یعنی چی آخه&n ...

هم اون برادرشوهرت عزیزتره ک زنشم عزیزتره ..همم تو رو شوهرت باید تحویلت بگیره ک اونام تحویلت بگیرن .

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز