2777
2789
عنوان

کسی قرص هیر ویت (hair-vit) استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 119069 بازدید | 69 پست

اینو نخوردم ولی یه مدت دچار ریزش مو شده بودم قرص ریجن دایت میخوردم. واقعا تاثیر داشت. یه شامپوی ایرانی برای ریزش مو استفاده میکردم اونم خوب بود.

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داییم استفاده میکرد فقط تا وقتی که مصرف میکرد ریزش موهاش کم بود تا مصرفشو قطع میکرد هرچی‌ تقویت شده بود دوباره میریخت. نمیدونم واسه همه همینجوره یا نه

بِه‌اِسمَݦ‌رۅۍِݪَب‌هاۍِ‌خيس‌طُـــ...(:❤🌌°•Rainbow girl•°⛓🌈
من دو سه روز پیش خریدم ورقی چهل،بنظرم اومد که بهترین کپسول این باشه از نظر ترکیبات

مگه ورقه ایم داره مال منه توقوطی بود۶۰ تاداشت 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
عزیزم برای چی میخوری من ریزش مو شیردهی دارم توام مثل منی

واسه جلوگیری از ریزش مو ضخیم شدن مو چندتا ویتامین توشه نمیدونم شیر میدی ضرر داشته باشه یا ن از دکتر بپرس 

سبوس برنجم خیلی خوبه بگیر بخور هر چندتا ویتامین ک بگیر توش هست واسه پوست و مو تو سایت سرچ کن تاپیکاش میاد بالا تقربیا همه راضی بودن 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
هر روز بعد صبونه یه دونه بخوری

من یه روز درمیون میخورم، یونی زینک مصرف کردم پوستم روشن تر شده بود ولی مو تغییری نکرد، بعد ترکیبات اینو توی کوگل دیدم بنظرم خوب اومد داروخون ام تعریف کرد،من موهام انقد میریزه کف سرم مشخص شده

مگه ورقه ایم داره مال منه توقوطی بود۶۰ تاداشت 

من ورقی گرفتم یه ورق ۴۱تومن یه هفته اس شروع کردم 

داییم استفاده میکرد فقط تا وقتی که مصرف میکرد ریزش موهاش کم بود تا مصرفشو قطع میکرد هرچی‌ تقویت شده ...

منم فک میکنم همینجوری شدم من الان قطع کردم فک میکنم موهام ریزش گرفته 

من یه روز درمیون میخورم، یونی زینک مصرف کردم پوستم روشن تر شده بود ولی مو تغییری نکرد، بعد ترکیبات ا ...

یونی زینک اشتهااورنیس 

من یه روز درمیون میخورم، یونی زینک مصرف کردم پوستم روشن تر شده بود ولی مو تغییری نکرد، بعد ترکیبات ا ...

اره گلم از همین بگیر من تحقیق کردم تقریبا ۸۰-۹۰درصد راضی بودن ازش 

سبوس برنجم از عطاری بگیر بخور پره ویتامین توش ک مخصوص مو قطع میکنه ریزش موهاتو