2777
2789
عنوان

توروخداااا سوال دارم

178 بازدید | 15 پست

زنداداشم چندروز دیگه تونیکان زایمان میکنه سزارین ماخیلی وقته نوزادتوفامیل نداشتیم ومن الان نمیدونم ما از کی میتونیم بیمارستان باشیم؟

کجامیذارن بمونیم باوجود کرونا؟

بعد مادرم همراهش میمونه توصیه هاتون برای کسی ک سزارین میکنه چیه؟

اتاقش خصوصیه تا زایمان ما اونجا میمونیم یا ن توراهرویی چیزی

بسلامتی

می‌دونی چقدر هزینه کرده؟

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه همراه میخواد 

صبح برا زایمانش برادرت با مادرت باهاش میرن 

چون اتاق خصوصی داره همراهاش تو همون اتاق میمونن 

توصیه های بعد از زایمانم بیمارستان خودش میگه 

خدایا شکرتتتتتتت 

شما تو راهرو میمونید حتما ، فقط یدونه همراه میره اتاقش که کمکش که وقتی از ریکاوری اومد ، نباید ۱۲ ساعت تکون بخوره چون عوارض داره ، فقط توروخدا زایمان کرد دورشو و خونشو زیاد شلوغ نکنید بزارید طفلک یکم استراحت کنه ، به داداشتم بسپر بگو خیلی بیشتر بعد زایمان بهش محبت کنه و حواسش به همه چی باشه

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
من همراه زنداداشم بودم قبل کرونا البته موندم پیشش توهمون اتاقی که بردنش تا فرداش الان شنیدم برای کرو ...

واقعا؟ اخه زنداداشم تست ک داده پرسیده همراهم نیازه تست بده گفته نه یعنی مشکلی نیس همراه حالانمیدونم باز🤔

شما تو راهرو میمونید حتما ، فقط یدونه همراه میره اتاقش که کمکش که وقتی از ریکاوری اومد ، نباید ۱۲ سا ...

میگم بخاطرکرونا بهتره ی مقدارم دیرتربریم شلوغ نباشه خیلی اره ۱۰۰در۱۰۰ خود زنداداشم رضایت بده کسی نیادما ازخدامونه بابام ک گف هیچکس نیاد خونت حتی منم نمیام ولی زنداداشم میگف فینگرفود سفارش بدیم پسرخاله هام و عمه هام میان من😐 ما خودمون کلا هیچکسو نداریم

میگم بخاطرکرونا بهتره ی مقدارم دیرتربریم شلوغ نباشه خیلی اره ۱۰۰در۱۰۰ خود زنداداشم رضایت بده کسی نیا ...

برای بچم خطرناکه اخه بجز خودش ک بدنشم ضعیف میشه بعدزایمان لااقل شلوغش نکنه دوسه نفر