2777
2789
عنوان

كيست كوروئيد مغز جنين

1771 بازدید | 19 پست

سلام من سونو آنومالي دادم چندتا كيست تو سر جنينم هست كه دو طرفه بزرگترينش ٧ و ٣ دكتر سونو گفت بهتره سلفري بدي كسي اينجوري بوده كيست رفع بشه و مشكل نداشته باشه؟😭😭😭دارم ميميرم از استرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چیزی در این مورد نمیدونم ولی همیشه میرم توی گوگل درمورد اون مسئله مطلب پیدا میککم و میخونم تا بفهمم چی به چیه تو هم برو عین کبمات داخل سونو رو توی گوگل سرچ کن به نتیجه میرسی

ببین جان خودت جذب میشن من پسرم داشت از توهم بزرگتر بودن تازه استاز کلیه هم داشت الان بغلم خوابه هشت ماهشه منم وقتی انومالی رفتم اینارو دیدم سه ماه شبانه روز استرس داشتم کاربری قبلیم ترکید والا میرفتی نگاه میکردی میدیدی چه خونی به دل خودم کردم الکی اصلا وابدا احتیاج به هیچ آزمایشی نیس فقط28هفته مجدد بر سنو نشون میده که کامل جذب شدن 

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
ببین جان خودت جذب میشن من پسرم داشت از توهم بزرگتر بودن تازه استاز کلیه هم داشت الان بغلم خوابه هشت ...

وااااي واقعا بخدا همش در حال گريه كردن و زار زدنم همه دكترا ميگن بهتره ك سلفري انجام بشه فقط هم براي خيال راحت

خيلي ممنونم عزيزم ايشالا هميشه سلامت باشين

اصلا نیازی ب سلفری نیست . خواهرم باردار ک بود  تو سونو متوجه شد ک توی سر پسرش همچین چیزی هست . خودش جذب شد اصلا نگران نباش. بچه پسره ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
اصلا نیازی ب سلفری نیست . خواهرم باردار ک بود  تو سونو متوجه شد ک توی سر پسرش همچین چیزی هست . ...

خدا رو شكر ايشالا براي بچه منم جذب شه دارم داغون ميشم نه دختره عزيزم