یه کم ارد و روغن قاطی کن بریز ته قابلمت.جوری که مثل ارده بشه.یعنی قوامشو میگم.بعد با فرچه بزن ته قابلمت.موادو بریز توش زیرشو خیلی کم کن.بعد حتما شعله پخش کن بزار.اصلش شعله پخش کنه
سلام عزیزم اول اینکه حتما از ی قابلمه نچسب درجه یک استفاده میکنی دیوارهای قابلمه وکلشو روغن میزنی قشنگ اغشته به روغن باشه داخلش بعدشم یک قاشق ارد میریزی کف قابلمه پخش میکنی روغنت که داغ شد موادو میریزی حتما هم از شعله پخش کن و دم کنی استفاده کن شعله ی خیلی کم
بعد دو باره سینی مورد نظر کیکو بزار روش و دوباره کیکو وارو کن لااحتیاط.اینجوری دقیقا بافت نرم کیک میاد رو و اگه هم مقداری تهش تغییر رنگ داده بخاطر برشتگی میره زیر.دقیقا میشه مثل همون کیکی که اول تو قابلمه بود
دوقاشق روغن بریز کف قابلمه ی چدن نچسب بذار داغه داغ بشه بعد موادتو بریز شعله پخش کن و دمکنی و زیرشو کمه کم کن وروی یه شعله ی کوچیک بذارش بعده یکساعت یه سینی بذار درقابلمه برش گردون و اونورشو بنداز تو قابلمه تا اونورشم قهوه ای بشه اونورش یه ربع بیشتر طول نمیکشه زود خاموشش کن