2777
2789

یه کم ارد و روغن قاطی کن بریز ته قابلمت.جوری که مثل ارده بشه‌.یعنی قوامشو میگم.بعد با فرچه بزن ته قابلمت.موادو بریز توش زیرشو خیلی کم کن.بعد حتما شعله پخش کن بزار.اصلش شعله پخش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اول اینکه حتما از ی قابلمه نچسب درجه یک استفاده میکنی  دیوارهای قابلمه و‌کلشو روغن میزنی  قشنگ اغشته به روغن باشه داخلش بعدشم  یک قاشق ارد میریزی  کف قابلمه پخش میکنی روغنت که داغ شد موادو میریزی حتما هم از شعله پخش کن و دم کنی استفاده کن شعله ی خیلی کم 

بعد دو باره سینی مورد نظر کیکو بزار روش و دوباره کیکو وارو کن لااحتیاط.اینجوری دقیقا بافت نرم کیک میاد رو و اگه هم مقداری تهش تغییر رنگ داده بخاطر برشتگی میره زیر.دقیقا میشه مثل همون کیکی که اول تو قابلمه بود

دوقاشق روغن بریز کف قابلمه ی چدن نچسب بذار داغه داغ بشه بعد موادتو بریز شعله پخش کن و دمکنی و زیرشو کمه کم کن وروی یه شعله ی کوچیک بذارش بعده یکساعت یه سینی بذار درقابلمه برش گردون و اونورشو بنداز تو قابلمه تا اونورشم قهوه ای بشه اونورش یه ربع بیشتر طول نمیکشه زود خاموشش کن

من همیشه اینجوری همه کیکارو میپزم 

قابلمه رو رو شعله متوسط با دم کن میزارم رو گاز و شرو میکنم مواد کیک رو درست میکنم 

بعد موادو میریزم تو قالب و میزارم تو قابلمه و در قابلمه رو با دم کن میبندم تا نیم ساعتم اصلا در قابلمه رو باز نمیکنم 

عالی میشه 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سابلیمال

سولیون | 6 ثانیه پیش
2791
2779
2792