2777
2789

دختر من 38هفته دنیا اومد 2600

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک هفته دیگه میشه ۳

خوراکت خوب باشه هفته ای ۲۰۰ میگیره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دختر من 38هفته دنیا اومد 2600

ای جاااااااانم 😍خدا براتون حفظش کنه عزیزمممم 

اخه میگن سونو زیاد دقیق نمیگه تو سونو اخر برا شما چند زده بود که به دنیا اومد وزنش این بود؟

۵۳بودم شدم ۷۳ولی نمیدونم چرا وزن نمیگیره🤦

چیزهایی که برای وزن بچه خوبه بخور

مثل کباب و کله پاچه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ای جاااااااانم 😍خدا براتون حفظش کنه عزیزمممم  اخه میگن سونو زیاد دقیق نمیگه تو سونو اخر برا ...

34هفته رفتم 2کیلو زده بود

ممنونم عزیزم ایشالله شماهم بسلامتی زایمان کنید عزیزم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

اصلا نگران نباش من رفتم تو هفته ۳۷ وزنشو زد ۳۰۴۰+_۴۰۰ 

هفته سی و هشت سزارین کردم بچه م ۲۶۰۰ بود 

الان چهل روزشه شده۴۲۰۰ 

نگران‌وزنش نباش 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
اصلا نگران نباش من رفتم تو هفته ۳۷ وزنشو زد ۳۰۴۰+_۴۰۰  هفته سی و هشت سزارین کردم بچه م ۲۶۰۰ بو ...

ای دووووون خداحفظش کنه عزیزمممم 

منم نگران همینم چون دنیا میاد کمتر از اونی که هست که تو سونو میگن 

ای دووووون خداحفظش کنه عزیزمممم  منم نگران همینم چون دنیا میاد کمتر از اونی که هست که تو سونو ...

سلامت باشی ممنون

سالم باشه کم وزن بودنش درست میشه میاد بیرون شیر میخوره تپلی میشه

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍