2777
2789
عنوان

خانمایی ک فک میکنین خوش اندامین🤩🤩💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باسنم تقریبا تخته گل

میدونی ژنتیکیه این هرکاریم کنی درس نمیشه من سینه هام کوچیکن درعوض باس ن م خوبه هرکاری میکنم سینه هام سایز اضافه کنن انگار نه انگار همش میره اون پایین 

درحسرت ممه😂😂

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
بجاش شوهر هیکلی بگیر😂

خداروشکر هیکلیه شوهرم 🙏🙏💃💃💃

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
عزیزم اونقدی تفاوت ندارین با هم که  فقط شما ماشالله درشتی

اخه میدونی

درشت هم که هستم دیگه در کنارم خیلی کوچیک بنظر میاد😂😂

البته خودم اصلا مهم نیست واسم

همون اول هم نبود

مامان آراد و ماهان😍

قدم 170 وزنم 60 

ما ارثی کمر باریک و سینه و باس.ن بزرگ داریم منم توپرم برا همین زیاد تعریف میکنن از هیکلم ولی خودم دوسش ندارم از سینه کوچیک در حد تخت خوشم میاد :|

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

قد ۱۶۰ وزن ۵۰

ولی خب قدم کوتاهه اونجور جلوه ندارم😂😂

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
قدم 170 وزنم 60  ما ارثی کمر باریک و سینه و باس.ن بزرگ داریم منم توپرم برا همین زیاد تعریف میک ...

ووووواووو تو بنده برگزیده خدایی😍😍