2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 30 پست
مشکل اینجاس دوسش دارم در حدی ک همه میدونن بخاطرش از همه چیم گذشتم ولی اون حتی حاضر نیست بد دهنی نکنه ...

سلام حتما با یه مشاور خوب صحبت کن 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینجاس دوسش دارم در حدی ک همه میدونن بخاطرش از همه چیم گذشتم ولی اون حتی حاضر نیست بد دهنی نکنه ...

خب مشکل ما زنا همینه کسی رو دوست داریم که لیاقتش ندارن همیشه گفتم واسه کسی تب کن که برات بمیره. مقصر زنا خودمونیم تمام حجم احساس ومحبتمون میدیم به یه کسی که ذره ای بو از احساس ومحبت نبرده. همیشه هم طلبکارن

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

شوهرررررر...این چه موجودیه اخه ؟؟؟منم این وقت صبح فکرم‌درگیر گندکاریهاشه ..الان باید تو خواب ناز میب ...

😂😂😂😂 شوهر موجودی بسیار خطرناک و حیله گر 

چ جور ادمی سرده یا گرم  درونگراس یا برو نگرا

سرده ، برونگرا 

خیلی عصبی ، گذشتش ک شاهکاره تازگیام حرفایی شنیدم از گذشتش ک واقعا میخوام فراموش کنم و یادم نیارم ، غیرتی نیستا روشنفکره ولی تهمت بهم خیلی میزنه 

😂😂😂😂 شوهر موجودی بسیار خطرناک و حیله گر 

اتفاقا برعکس ..ننه های ما اینقدر پسر دوست و پسرذلیل بودن و هستن که یه مشت بچه لوس و بی تربیت و بی فکر و وابسته تربیت کردن و فرستادن تو جامعه 

توام بگو چرا انقد شعورت پایینه چرا تو تربیتت اشتباه شده  حوصله نداره بدرک ولش کن ادم. حسابش نک ...

تربیتش ک پدرشه ک خداروشکر ،چنتا زن گرفته طلاق داده اونم مث اینه باز اون خیلی بهتره از شوهر من همین گذشتش رفتاراش همش باعث میشه دل سرد تر بشم اما خوب گفتی باید اهمیت ندم بهش چند مدت 

تربیتش ک پدرشه ک خداروشکر ،چنتا زن گرفته طلاق داده اونم مث اینه باز اون خیلی بهتره از شوهر من همین گ ...

هیچی بدتر از بی محلی نیست یجور رفتار کن انگار وجودش مهم نیست برات چرا الکی بزرگش میکنی باور کن اون پسره مردمه و هیچ ارزشی نداره

تهمت چرا  مگه خدایی نکرده چیزی دیده

نه فقط دوس دختر قبلیش با پسر داییش ریخته بود رو هم به من پسر داییش سلامم میده عصبی میشه روزمو سیاه میکنه یا پدر مادرش ک جدا شدن کلا بد بینه به من یا ..... 

اتفاقا برعکس ..ننه های ما اینقدر پسر دوست و پسرذلیل بودن و هستن که یه مشت بچه لوس و بی تربیت و بی فک ...

اره مامان من خودش پسر نداره انقدر طرفداری دوماداشو کرده ک باورت میشه اصلا هیچ دوستی هیچ کسی ندارم حرفامو بهش بگم سبک شه دلم ؟

زندگی با همسر بهونه گیر و غرغرو خیلی سخته...  محدود بودن خیلی سخته .سخت گیری های بی دلیل  ...

اره خیلی تو این دوسال انقدر عوض شدم ک دلم پر میکشه واسه گذشتم وقتی مجرد بودم