2777
2789
عنوان

شوهرم...

539 بازدید | 30 پست

من الان 2سال و نیم ازدواج کردم اوایل شوهرم اوکی بود مهربون احساسی شوهر بدی نیست اما فقط دلمو میشکونه دیگ واقعا از گریه کردنم خسته شدم فقط زخم زبون میزنه احساساتمو درک نمیکنه میگفتم فقط ی بار منو ببر پارک ب زور میبرد میگه از پارک بدم میاد از پیاده روی از خرید کردن و... خیلی وقتا اصلا باهام هم پا نیست دلش نمیخواد با دوستام بیرون برم وقتی میرم بهونه میاره دعوا راه میندازه من قبلا شاغل بودم بعد ازدواج نذاشت کم کم گف با دوستاتم قطع رابطه کن چون خانوادمم پشتش بودن کردم ی مدت ب کل افسرده شدم در حدی که فقط میخوردم چیزی برام مهم نبود منی ک عاشق هیکلم بودم اصلا برام اهمیتی نداشت بعدشم حرفای دیگش شروع شد نه بهم اهمیت میده نه چیزی بعضی وقتا واقعا دلم سرد میشه اوایل بهم کمک میکرد تو خونه الانم اونم نمیکنه مثلا ی روز گفت ساعت 7میرم سر کار گفتم منم ببر خونه مامانم اینا برم اونجا ب زور قبول کرد منم صبح 6بیدار شدم ظرفامو اینارو شستم شد 7گوشیش زنگ خورده بیدار نشد اقا بعدشم سر من داد اینا میزد ب خاطر تو دیر کردم درو کوبیدو رفت انگار من کلفتی چیزیم ، الانم خوابم پرید بیدار شدم با خواهرم داشتم تو اینیستا حرف میزدم ک بیدار شده میگه بخاطر همین گفتی زود بیام خونه ک منو ب خواب بدی خودت پی ام بازی کنی و زهرشو ریخت خوابید دلم خیلی گرفته از قضاوت کردناش تهمت زدناش بد رفتاریاش بعضی وقتام فحشم میده نمیدونم چیکار کنم ....

مشکلاتت سطحیه و خودتم میتونی انجام بدی من ب این نتیجه رسیدم وقتی مردی میگ نکن.نکن تو بکن انقد انجام بده تا براش عادی بشه و شاخ نشه تازه طلبکارم باش

بعدم.همچین مردایی زنای عاجز نمیخوان توام پررو باش بگو والا همیشه ک خوابت برا ماس اینم روش

صوتهای دکتر حبشی رو گوش کن.

خودت تغییر موضع بده.

به قول این تبلیغه، سبک زندگیتو عوض کن

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلاتت سطحیه و خودتم میتونی انجام بدی من ب این نتیجه رسیدم وقتی مردی میگ نکن.نکن تو بکن انقد انجام ...

دوس ندارم بد دهنی کنه تا میام حرف بزنم میگه ک....س نگو حوصله ندارم میگیره میخوابه کلا انگاری من کلفتی چیزیم 

یا بساز یا تمومش کن دیگه عوض نمیشه. خیلیا قبل از تو بااینجور مردا برای تغییرکردنشون جنگیدن وبخاطر زندگیشون که حفظ بشه جنگیدن اما تغییری درکارنیست فقط عمر آدم تباه میشه

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

شوهرررررر...این چه موجودیه اخه ؟؟؟منم این وقت صبح فکرم‌درگیر گندکاریهاشه ..الان باید تو خواب ناز میب ...

همم بعضی وقتا با خودم میگم چه گوهی بود ک خوردم اول جوونیم 

خودت رو و روحیه ات رو قوی کن .گریه رو بزار کنار صبح رو به حرم امام حسین سلام بده نمازت رو بخون کاراتو انجام بده ورزش کن برای خودت برنامه داشته باش .

اذان توی اخلاق خیلی تاثیر داره صدای اذان رو تو خونه بزار پخش شه ....روزی چند آیه یا یک صفحه قرآن بخون با تغییر تو همسرت هم تغییر میکنه .

کتاب بخون ...شاد باش خلقیات خوبت رو همسرتم تاثیر میزاره موفق باشی

دوس ندارم بد دهنی کنه تا میام حرف بزنم میگه ک....س نگو حوصله ندارم میگیره میخوابه کلا انگاری من کلفت ...

توام بگو چرا انقد شعورت پایینه چرا تو تربیتت اشتباه شده 

حوصله نداره بدرک ولش کن ادم. حسابش نکن عوضش از نقطه ضعفایی ک تو دستش داری استفاده کن با دوستات باش و بیشتر باخانواده باش بعدم حرص میگیره میبینه تو داری با کسی چت میکنی توام موقع بیداریش چت کن با خواهرت ادم حسابش نکن چیزی ام گفت بگو خب حالا چ خبرته

شوهرررررر...این چه موجودیه اخه ؟؟؟منم این وقت صبح فکرم‌درگیر گندکاریهاشه ..الان باید تو خواب ناز میب ...

😂

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

ولی من خوب ک دقت میکنم میبینم مشکل از خودمه اگر این حرفو نمیزدم این رفتار نمیکردم شاید باعث کدورت نمیشد ولی تو اون لحظه به اینجور چیزا فکر نمیکنه ادم فقط میخاد حرف حرف خودش باشه😐شاید هم من کسخل شدم

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
یا بساز یا تمومش کن دیگه عوض نمیشه. خیلیا قبل از تو بااینجور مردا برای تغییرکردنشون جنگیدن وبخاطر زن ...

مشکل اینجاس دوسش دارم در حدی ک همه میدونن بخاطرش از همه چیم گذشتم ولی اون حتی حاضر نیست بد دهنی نکنه یا بهم یکم ارزش بده اما تا غریبه میبینه انگار همون ادم نیست میشینه بگو بخند و فلان وقتیم با منه هر کاری میکنم انگار لاله نمیدونم میخوام برم پیش مشاور خیلی داره اذیتم میکنه مادر پدرش جدا شدن پرو پرو حرفایی میزد ک من فک کردم من باعث طلاق پدر مادرشم