2777
2789
عنوان

بعد۱۳سال....+18

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 59 پست
ببین تاجایم ک ازش میدونم پرسیوم گفته فرهنگ یارسم خاصی نداریم

ببین عزیزدلم مثلا جهیزیه دادن اصفهانیا معروفه،پدر دختر بیچاره در میاد،نمیدونم شهر شما رسمتون چطوره،ولی به فرض همین قضیه ممکنه از سمت خانوادش واست خدای نکرده مشکل ساز بشه،چون میگن ما از دختر انتظار داریم،همین الان تا عقد نکردید هرچیزی که به نظرت ممکنه اختلاف بوجود بیاره رو باهاش مطرح کن و حلش کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزدلم مثلا جهیزیه دادن اصفهانیا معروفه،پدر دختر بیچاره در میاد،نمیدونم شهر شما رسمتون چطوره،و ...

فدات شم پرسیدم گفت میزناهارخوری نمیخادواحب نیس..مثلا وسیله برقی اصلیاروبگیر نمیخادغیرضروری بخری و خونوادت توخرج برن خدایی نسبت ب اینچیزادرک داره

ببین عزیزدلم مثلا جهیزیه دادن اصفهانیا معروفه،پدر دختر بیچاره در میاد،نمیدونم شهر شما رسمتون چطوره،و ...

مثلا۳۰ مثقال طلا گفت بعد شمااصفهانیا مثلابراعقدیانشون چیامیارن

سلام دوستان لطفاً برای این تاپیکم گزارش بزنید تا پاک بشه اطلاعات شخصی توشه 

گزارش بزنید

هر کسی گزارش زد لایکم کنه براش صلوات می‌فرستم متشکرم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
مثلا۳۰ مثقال طلا گفت بعد شمااصفهانیا مثلابراعقدیانشون چیامیارن

ببین عزیزم مهریه که یه چیز توافقی بین خودتونه که توی این اوضاع گرونی یه چیز عرف و معمول باید باشه

بعد اینکه نشون واسه من نیاوردن،عقد که کردیم سر عقد یه انگشتر زیر لفظی دادن،یه جفت النگو پدر مادرش،یه جفت مادر بزرگ پدربزرگش،هر خواهرش یه ربع سکه،حلقه و ساعت و سرویس رو هم خودش انداخت واسم

ما هم لنگه همون ساعت و حلقه و یه دستبند و گردنبند هم پدر مادرم دادن،واسه خواهراش ربع سکه،واسه پدر مادرش و مادربزرگ و پدربزرگش هرکدوم نیم سکه و پارچه کت و شلوارگذاشتیم،موقع عروسی هم واسه هم خرید کردیم،ما واسه داماد کت شلوار و کفش و پیراهن ،لبتس زیر،لباس توی خونه و کیف دستی چرم و اینا،شوهرمم واسه من مانتو و روسری ،کیف و کفش و لباس زیر،کت و سارافون

توی دوران عقد خیلی بی انصافی کردن ،واسه هیچ مناسبتی چیزی نیاوردن حتی شب یلدایی،با وجود اینکه خانواده من هیچی واسه شوهرم کم نذاشتن

با اینکه سید هم هستم ولی خیلی بهم مدیونن،من ۴سال پیش ۱۱۰ میلیون جهیزیه خارجی اوردم،بعد از عروسی هم همه ی طلاهای مجردی و عروسیمو با  نقره های جهیزیم فروختم دادم شوهرم واسه وام مسکن،بگذریم

عزیزدلم همههههههه این چیزا توافق بین خودتونه،قبل از عقد سنگاتون را وابکنید که  مشکل و دلخوری بوجود نیاد،مخصوصا الان که گرونی واقعا بیداد کرده و ازدواج واسه دختر پسرا خیلی سختتر شده

فدات شم پرسیدم گفت میزناهارخوری نمیخادواحب نیس..مثلا وسیله برقی اصلیاروبگیر نمیخادغیرضروری بخری و خو ...

اره عزیزم الان واقعا همه چی سرسام اور گرونه،قبلش حرفاتون رو بزنید خیلی بهتره

سلام دوستان لطفاً برای این تاپیکم گزارش بزنید تا پاک بشه اطلاعات شخصی توشه  گزارش بزنید ...

سلام

گزارش میزنم الان

شمام دوتا تاپیک آخرموگزارش بزنین. ممنونم

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
ببین عزیزم مهریه که یه چیز توافقی بین خودتونه که توی این اوضاع گرونی یه چیز عرف و معمول باید باشه ب ...

اره خدایش این چیزاهست واای چقدخرج کردین..ربع سکه و اینچیزابخرید برا طرف دومادیاخدا

اره خدایش این چیزاهست واای چقدخرج کردین..ربع سکه و اینچیزابخرید برا طرف دومادیاخدا

خانوادشو نمیبخشم،خیلی نامردی کردن در حق من و پسرشون،با اینکه یه دونه پسرم شوهر من،سید هم هستن ولی توی این ۵ سال حتی یه ۵هزار تومنی روز عید غدیرواسه شگونش هم که شده به من ندادن،بقیه عیدا و مناسبتها هم که دیگه هیچی 

خانوادشو نمیبخشم،خیلی نامردی کردن در حق من و پسرشون،با اینکه یه دونه پسرم شوهر من،سید هم هستن ولی تو ...

عیب نداره عزیزم بین خونواده شوهراینچیزاهس اصل کارخودت و شوهرتی فدای سرت 

.انشالا ک خوشبخت و عاقبت بخیر بشی فداتشم