ببین عزیزم مهریه که یه چیز توافقی بین خودتونه که توی این اوضاع گرونی یه چیز عرف و معمول باید باشه
بعد اینکه نشون واسه من نیاوردن،عقد که کردیم سر عقد یه انگشتر زیر لفظی دادن،یه جفت النگو پدر مادرش،یه جفت مادر بزرگ پدربزرگش،هر خواهرش یه ربع سکه،حلقه و ساعت و سرویس رو هم خودش انداخت واسم
ما هم لنگه همون ساعت و حلقه و یه دستبند و گردنبند هم پدر مادرم دادن،واسه خواهراش ربع سکه،واسه پدر مادرش و مادربزرگ و پدربزرگش هرکدوم نیم سکه و پارچه کت و شلوارگذاشتیم،موقع عروسی هم واسه هم خرید کردیم،ما واسه داماد کت شلوار و کفش و پیراهن ،لبتس زیر،لباس توی خونه و کیف دستی چرم و اینا،شوهرمم واسه من مانتو و روسری ،کیف و کفش و لباس زیر،کت و سارافون
توی دوران عقد خیلی بی انصافی کردن ،واسه هیچ مناسبتی چیزی نیاوردن حتی شب یلدایی،با وجود اینکه خانواده من هیچی واسه شوهرم کم نذاشتن
با اینکه سید هم هستم ولی خیلی بهم مدیونن،من ۴سال پیش ۱۱۰ میلیون جهیزیه خارجی اوردم،بعد از عروسی هم همه ی طلاهای مجردی و عروسیمو با نقره های جهیزیم فروختم دادم شوهرم واسه وام مسکن،بگذریم
عزیزدلم همههههههه این چیزا توافق بین خودتونه،قبل از عقد سنگاتون را وابکنید که مشکل و دلخوری بوجود نیاد،مخصوصا الان که گرونی واقعا بیداد کرده و ازدواج واسه دختر پسرا خیلی سختتر شده