2777
2789
عنوان

بعد۱۳سال....+18

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 59 پست
دارم خدایی ولی تازگی یکم مشکوک شده کاراش

باهاش صحبت کن ازش بخواه باهات صداقت داشته باشه.

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من متوجه نشدم چی گفتین؟  کدوم حرکتش؟

مثلامیگه روزا خودم زنگ و پیامت میدم سرکارم ی خطدیگه س دستمه امادوروزه شماره ش نداده

یامثلامیگه خط بابام دستمه اینوراس گفت ....چرامن زنگ یاپیام ندم اینش مشکوکم کزده نکنه هوو اورده سرم خداا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بشدت وابسته خانواده هستن،دست و دل بازن اینا رو هر قومی نداره

آهان به نظدم اون بستگی به شخصیت داره نه قوم و اینا 

آدم خوبی باش ولی وقتت رو برای اثابتش به دیگران تلف نکن ..
خوشبخت بشید ولی اوب بیشتر تحقیق کن و خوب تر بشناسش و دوره نامزدی داشته باشید و زیاد رفت و آمد کنید ر ...

اقادروغ چرا رابطه نداشتیم ولی بوس کردیم همو کاربدنکردیم زمان دوستی...خدایش ازاول منومیخاس...بعدعمری مامیش و مامان من راضی شدن

اخه ما کوردا فرهنگ خاصی نداریم نمیدونم فرهنگ از چ نظرمیگی...مامعمولاطلازیادمیدن ک دیگ الان هرکس ب وض ...

یکیش اینکه کچردا دست ودلبازن بخورن شادن   

تصفهانیا کاملا برعکسن  وکل جهیزیه رو باید دختر بده 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اقادروغ چرا رابطه نداشتیم ولی بوس کردیم همو کاربدنکردیم زمان دوستی...خدایش ازاول منومیخاس...بعدعمری ...

حالا بوس که اشکال ندارد 😒 رابطه جنسی کامل د خو ل منظورم بود . تا عروسی نداشته باشید. من تو عقد رابطه داشتم با شوهرم اما  پشیمونم کاش نداشتم. 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
یکیش اینکه کچردا دست ودلبازن بخورن شادن    تصفهانیا کاملا برعکسن  وکل جهیزیه رو باید ...

علط کرده ب گورباباش خندید گفتم چیراضرورمیخرم گفت همینکارو کن منم چن قلم میارم البت اینامال طرف اصفهان هستن..بزرگ شده اصفهانن

ببین ازلحاظ خونواده کارماشین خونه اوکیه..ولی این حرکتش مشکوکه یکم

عزیزم تا ۶ دنگ دلت قرص نشده جواب مثبت نده،بذار کاملا مطمئن بشی،۱۳ سال دوستی به معنی ۱۳ سال شناخت نیستش

عزیزم تا ۶ دنگ دلت قرص نشده جواب مثبت نده،بذار کاملا مطمئن بشی،۱۳ سال دوستی به معنی ۱۳ سال شناخت نیس ...

اره خدایش قبول دارم حرفت ولی خب ۶سال ازهم جداشدیم ازلحاظ فاصله منظورمه اخه ماهم قبلااصفهان بودیم ۶ ۷ ساله اومدیم شهرمون

اره خدایش قبول دارم حرفت ولی خب ۶سال ازهم جداشدیم ازلحاظ فاصله منظورمه اخه ماهم قبلااصفهان بودیم ۶ ۷ ...

عزیزم من خودم اصفهانیم،در کل اگه بتونی با هم شهری هم فرهنگ خودت ازدواج کنی خیلی بهتره

نمیگم ما خوبیم شما دور از جون بد،یا برعکس ولی در کل اختلاف فرهنگ ممکنه اذیتتون کنه،البته نمیدونم عشقت اصل اصفهانیه یا اصالتا اهل جای دیگست

به هرحال سعی کن هر ابهامی که داری واست رفع بشه و دچار احساسات غیرمنطقی نشی

عزیزم من خودم اصفهانیم،در کل اگه بتونی با هم شهری هم فرهنگ خودت ازدواج کنی خیلی بهتره نمیگم ما خوبی ...

ببین تاجایم ک ازش میدونم پرسیوم گفته فرهنگ یارسم خاصی نداریم

چراعزیزم پشیمون..ن وای دخول نه

چون مرد پررو‌ میشه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹