2821
2789
عنوان

بعد۱۳سال....+18

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 59 پست

خیلی خوبه پای عشقت موندی . عشق خیلی خوبه. مشکل من بی عشقیه. چند سالتونه که ۱۳ ساله باهمین؟ 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
باهاش صحبت کن صحبت کردن یکی از اصول مهم توی یه رابطه ست 

اره قراره بزنگ فردا ازش میپزسم..ولی چجوربپرسم ک ناراحت نشه و قشنگ جواب بده خودتون میدونید ک معمولامردایکم زودجبهه میگیرن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی خوبه پای عشقت موندی . عشق خیلی خوبه. مشکل من بی عشقیه. چند سالتونه که ۱۳ ساله باهمین؟ 

سال اول راهنمایی تا ب العان ۲۴سالمه اوایل ب شدت تنفرداشتم ازش گریه میکردم منوبهش ندیداگ منوخواست خخخخ..دروغ نیستا ک عشق ازنفرت شروعمیبشه

اخه ما کوردا فرهنگ خاصی نداریم نمیدونم فرهنگ از چ نظرمیگی...مامعمولاطلازیادمیدن ک دیگ الان هرکس ب وض ...

منم تعجب کردم این خانم گفت فرق داره آخه من چند تا رفیق کورد دارم چیزیشون باما فرق نداره که

آدم خوبی باش ولی وقتت رو برای اثابتش به دیگران تلف نکن ..
اخه ما کوردا فرهنگ خاصی نداریم نمیدونم فرهنگ از چ نظرمیگی...مامعمولاطلازیادمیدن ک دیگ الان هرکس ب وض ...

ببین شما عاطفی ترید نسبت به اقوام دیگ و دست و دل باز 

آیا بعده ها با این آقا به مشکل نمی خوری؟ من دیدم که میگم 

بنظرم مشاور برو 

ببین شما عاطفی ترید نسبت به اقوام دیگ و دست و دل باز  آیا بعده ها با این آقا به مشکل نمی خوری؟ ...

اینک صددرصد..امااینا ازنوع خسیساش نیستن قبول دارم حرفتو خخخخ

ببین ازلحاظ خونواده کارماشین خونه اوکیه..ولی این حرکتش مشکوکه یکم

من متوجه نشدم

چی گفتین؟ 

کدوم حرکتش؟ 

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

سلام خدمت شما دوستان عزیز و گرامی 

اسی جاان ببخشییید شررررمنده 

خانما شرمنده میشه دوتا تاپیک آخرموگزارش بزنین 

بعد گزارش لایکم کنین 

شرمنده 

یه دنیا ممنونم از همگی 

التماسدعا

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
بشدت وابسته خانواده هستن،دست و دل بازن اینا رو هر قومی نداره

اره حرفت قبول دارم اماعجله ندارم براازدواج بالاخره هرادمی تای سنی خواستگاردارهد زیادخوب و بدکردنم خوب نیس

همیشه دوس داشتم باکسی ازدواج کنم ک دوسش دارم

سال اول راهنمایی تا ب العان ۲۴سالمه اوایل ب شدت تنفرداشتم ازش گریه میکردم منوبهش ندیداگ منوخواست خخخ ...

خوشبخت بشید ولی اوب بیشتر تحقیق کن و خوب تر بشناسش و دوره نامزدی داشته باشید و زیاد رفت و آمد کنید رابطه جنسی هم اصلا نداشته باش. آجی اینا تجربه اس گوش کن بعدا پشیمون نشی. 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز