2777
2789
عنوان

تجربه شمل از معده درد در کرونا

111 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان 

احتمالا کرونا گرفتم بابیرون روی و تب شروع شد

بعدش شکم درد و الان معدم خیلی درد میکنه یه حس بدیه ، انگار یهو معدمم سفت میشه هم میسوزه هم احساس سنگینی دارم 

اگه تجربه ای دارین لطفا بگین ، ممنون

منم دارممم دارم میمیرم از درد تاپیک زدم کسی نیومد 

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

رودل کردی گوشت زیاد خوردی

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی درد بدیه  شما هم دلیلش کروناس ؟

نه عزیزم من کرونا ندارم ولی یه دفعه با یه درد شدیدی مواجه شدم ۳۷ دیقس دارم جون میکنم ن خوب میشه ن راحت میشم دارم دیوونه میشم  گریم میگیره الان از درد

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
کلا سه تیکه خورشتی یعنی دلیلش اینه؟

لبنیات با گوشت و تخم مرغ  هم میشه.. خاکشیربخور

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
مطمین باش ک کرونا داری..مامانم فروردین ماه کرونا گرفته بود معدش همینطوری درد داشت

مادرتون الان خوب شدن ؟ یعنی عوارضش نمونده کلا چقدر طول کشید ؟

من دو ماه پیشم علائم داشتم بویایی هم نداشتن ولی الان بازم انگار گرفتم 

مادرتون الان خوب شدن ؟ یعنی عوارضش نمونده کلا چقدر طول کشید ؟ من دو ماه پیشم علائم داشتم بویایی هم ...

اره خدارو هزار مرتبه شکر الان خوبه .. یکماه یکماهو نیم طول کشید تا کااااامل خوب بشه البته ما خونوادگی گرفتیم 

عوارضی هم نه نبوده تا ب الان ...منو مادرمم کامل بویایی چشاییمونو تا یکماه از دست دادیم 

اره خدارو هزار مرتبه شکر الان خوبه .. یکماه یکماهو نیم طول کشید تا کااااامل خوب بشه البته ما خونوادگ ...

خدارو شکر که خوب شدن 

گلم برای خودتونو و مادرتون همین الان آرزوی سلامتی کردم💓💕