2777
2789
😰 خدا بهت رحم کرده عزیزم

اره واقعا 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اره به خدا اصلا نمیدونم چرا اینو خواستما واقعا خوب بود که کاریم نداشت فقط بهم میگفت میخوام با خودم ب ...

شما که قسمهات کارگره ،خدا رو یه قسم بده به جای جن و پری نشون دادن ،روی خوشبختی تو هر دودنیارو به من و شما نشون بده..شوخی نمیکنم امتحان کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

نخیر

اینا با ادما کاری ندارن

بدون اجازه ی خدا حق ندارن به ادما نزدیک بشن

اوناییم که میگن دیدن یا توهم زدن یا تلقین میکن

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

آیا به چشم چیزی فیزیکی باشه دیدید که اذیتتون میکرد؟یا اینکه فقط حس اذیت شدن داشتید؟

دیگه مگر چی باشین چ علم و دانشی داشته باشین ک ب صورت واقعی ببینیشون 

روحم وجودندارع 

روح هرکسی تو برزخه داره جواب اعمال خودشو میبینه 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

من توی خواب یه بار حضور یه جن رو حس کردم اما چهرش رو ندیدم فقط پیام نوشت برام 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

شما که قسمهات کارگره ،خدا رو یه قسم بده به جای جن و پری نشون دادن ،روی خوشبختی تو هر دودنیارو به من ...

نه بابا اون‌دفعه هم شانسی بود که اینطوری شد

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
میگفتی قسمش دادم که خوبشو نشون بده این چی بوده فرستاده😰

حتما بهترینش اون بوده 😧

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

سلام 

روح که هیچی اصلا قابل دیدن نیست ، اما جن نه

هستن کسایی که  اونارو میبینن و باهاشون در ارتباط هستن

جن در لغت به معنای پوشیده هست ، یعنی از دید ما مخفی هستن و ادمهای عادی نمیتونن اونارو ببینن 

در واقع اونها هیچوقت در هیج حالتی سراغمون نمیام این ما هستیم که  بعد اینکه میریم سراغشون اونا هم میان سمتمون

درواقع اجنه مثل حیوان درنده ای در قفس هستن که کلید اون قفس دست ماست  

اگه در‌قفس رو باز کنیم بهمون حمله میکنن اگه هم بازش نکنیم کاری به کارمون ندارن 

یکی از چیزهایی که راه اجنه رو به زندگی ادمها باز میکنه رجوع به افرادیه که با اینا در ارتباطن مثل اکثر دعانویس ها

من توی خواب یه بار حضور یه جن رو حس کردم اما چهرش رو ندیدم فقط پیام نوشت برام 

توی خواب و رویا منظورم نیست،منظورم اینه که تو واقعیت باشه و اون نیرو یا هرچیزی که هست تغییری فیزیکی انجام داده باشه مثلا چیزی رو جابجا کرده باشه یا ضربه ای زده باشه یا چیزی نوشته باشه و...

من یه بار نصف شب بیدار شدم بچه رو شیر بدم ما تو اتاق بودیم شوهرم تو پذیرایی روبروی در خوابیده بودم دیدم شوهرم داره میاد داخل اتاق اما حالتش یه جوریه رو پنجه های پاش راه میرفت سرشو گذاشته بود رو گردنش و لبخند میزد چشاش هم بسته بود تلو تلو میخورد مثل زامبی اومد کنارم دراز کشید و خوابید رو بالشم پشتشو چسبوند به پشتم بدنش به شدت داغ بود پیش خودم گفتم بزا بچه بخوابه  ازش بپرسم چرا اومدی که خوابم برد صبح ازش پرسیدم کار داشتی اومدی اتاق گفت نه نیومدم دیدم رنگ لباساشم با دیشبیه فرق داشت نمیدونم چی بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲