2777
2789
ناشکری نکن مثل من کچل بودی خوب بود از ته دل بگو خدارو شکر که مو دارم❤

من رفتم داروخانه دکترش دوتا امپ.ل داد جمعه تزریق کردم گوش شیطون کره دیه نمیریزه موهام ناخنم سفت شدن هفته بعد میرم بهش میگن باز بده ک کل خونوادم میخوان ازش

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من لوازم ارایش ۵ سال کار کردم ب هرکسی پرنسلی دادم مشتری دایمش شد و یه کار شرکتی و اصل هستش مطمنه

عهه چ خوب.قیمتشو الان خبر دارین؟

بیا بهم بگو دل توهم‌ برام تنگه😢

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#  

تا_سایتو_پس_نگیریم_آروم_نمیگیگریم#   ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍  ‍ ‍ 

.
اومدم مدت دوهفته مرتب کرم و صابون الحجاب استفاده کردم برا بیکینی‌م شده عین آینه سفید شده همه تیره گی ...

از کجا بخرم ...چنده

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
از کجا بخرم ...چنده

من از عطاری خریدم ۶۰ تومن دوتاشون وای بخدا اینقد خوبه اصلا یک اعتماد بنفسی آدم میگیره ،،این کرم برا صورته من میترسیدم ک مثلا خدایی نکرده پوستم خراب شه صورت هم خو تو دیده بعد گفتم بزار برا بیکینیم استفاده کنم بعد اگ اثر داشت قطع کنم اگ تیرگیا برنگشت برا صورتم استفاده کنم وای بخدا من اصلا تو خودم نمیگنجم اعتماد بنفسم زده ب سقف😄

اومدم مدت دوهفته مرتب کرم و صابون الحجاب استفاده کردم برا بیکینی‌م شده عین آینه سفید شده همه تیره گی ...

هم کرمشو زدی هم صابونش؟؟؟

بیا بهم بگو دل توهم‌ برام تنگه😢
من رفتم داروخانه دکترش دوتا امپ.ل داد جمعه تزریق کردم گوش شیطون کره دیه نمیریزه موهام ناخنم سفت شدن ...

اسم امپولش چیه؟

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند از صحنه رود.. صحنه پیوسته بجاست..خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد