سلام من چندماه پیش جراحی کردم و به هیچ کس از خانواده همسرم نگفتم چندبار مادر و زنداداش همسرم ازش پرسیدن که نازنین مریض بوده یا نه؟(خاله همسرم منو خیابون دید که لاغر شدم)همسرمم چیزی نگفته.من جراحی لاغری کردم و فردا بعد از یازده ماه قراره جاری و مادرشوهر و خواهرشوهرم منو میبینن و احتمالا بپرسن که چطور لاغر شدم.به نظرتون بگم عمل کردم یا نه؟
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش"محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتیندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
پس چرا دماغ انقد گرونه این که خیلی خطری تره. من خیلی دوس داشتم عمل میکردم پول ندارم😫
این عمل هم اگه زیبایی باشه بین سی تا سی و پنج تومن میشه ولی چون مال من پزشکی بود به خاطر توده بدنی بالای چهل تامین اجتماعی بخشی رو داد و من دکترم دولتی عملم کرد
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲