2789
عنوان

یه سوال

209 بازدید | 26 پست

سلام من چندماه پیش جراحی کردم و به هیچ کس از خانواده همسرم نگفتم چندبار مادر و زنداداش همسرم ازش پرسیدن که نازنین مریض بوده یا نه؟(خاله همسرم منو خیابون دید که لاغر شدم)همسرمم چیزی نگفته.من جراحی لاغری کردم و فردا بعد از یازده ماه قراره جاری و مادرشوهر و خواهرشوهرم منو میبینن و احتمالا بپرسن که چطور لاغر شدم.به نظرتون بگم عمل کردم یا نه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بگو رژیم گرفتم تا فردا چرت نگن پشت سرت رفته با عمل لاغر کرده والا موافقا بکوبن دست قشنگرو😁😁

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه ممکنه حرف دربیارن اصلا نگو اصلا کلا نگو بگو رژیم گرفتم

دقیقا هم حرف در میارن هم متلک میندازن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بگو رژیم گرفتم تا فردا چرت نگن پشت سرت رفته با عمل لاغر کرده والا موافقا بکوبن دست قشنگرو😁😁

موافقم

نه لازم نيست نگو  حالا كه نگفتي از اول نگو داستان درست ميشه كه به ما نگفتي و ........ بگو رفت ...

بله درسته.چشم

عمل چی چقدر کجا چند کیلو

اسلیو.کلا نه تومن در اومد.تا الان سی کیلو کم کردم و هنوز هم کم میکنم

انقد برنامه های رژیم و ورزش هس صرفا حرفات اماده باشه🤣🤣🤣🤣

ممنون گلم