2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 26 پست
پس همون رژیم ی لباس شیک هم بپوش که قشنگ دیده بشی 

چشم عزیزم ممنونم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند کیلو بودی؟

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
من همه اینا رو کار ندارم چطور شوهرتو راضی کردی چیزی نگه به خانواده اش؟ شوهر من بود تنها کسی که خبر ...

عزیزم خیلی راز داره و خودش همیشه میگه از کارا و برنامه های زندگیمون چیزی نگییم به خانوادش من سه بار سقط داشتم که یکیش کورتاژ شد اصلا خانوادش نفهمیدن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
پس چرا دماغ انقد گرونه این که خیلی خطری تره. من خیلی دوس داشتم عمل میکردم پول ندارم😫

این عمل هم اگه زیبایی باشه بین سی تا سی و پنج تومن میشه ولی چون مال من پزشکی بود به خاطر توده بدنی بالای چهل  تامین اجتماعی بخشی رو داد و من دکترم دولتی عملم کرد

خوش به حالت

قربونت ایشالا شمام بتونید به خواستتون برسید عزیزم🌷🌷🌷