2777
2789
امروزله شدم غرورم شخصیتم

منم بارها له شدم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه چقدرشکست میشه تحمل کرد

چیکار کنیم خواهر امیدوار باش صلوات بفرست کفرم نگو 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خردشدم

هممون ی روزی این حالو داشتیم .. هممون ی شبی آرزو کردیم صبح‌نشه .. همین الان یکی داره قشنگ ترین شب زندگیشو تجربه میکنه .. یکی داره بزرگتریین معجزه واسش اتفاق میفته . میدونی .. خیلیا قبل منو تو این روزارو گذروندن گریه کردن حتی خود کشی کردن ..‌ولی خب چیشاه ؟ هیچیی .. خوشبخت تر از ما بوده .. خیلیاام بودن بدتر ازین روزارو گذروندن‌ .. همش گذشته میگذره

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
هممون ی روزی این حالو داشتیم .. هممون ی شبی آرزو کردیم صبح‌نشه .. همین الان یکی داره قشنگ ترین شب زن ...

امروزمادرپسری میخوادم امدتوخیابون بهم گفت تویک مطلقه ایی دست ازسرپسرم بردار

یک موبلندهمیشه خوش قلبه همیشه جذابه همیشه باحاله همیشه مهربون
کاش میمردم

نزن این حرفو قشنگم میخوای بیا خصوصی بگو ببینم چته

دلم گرفته

چرا

امروزمادرپسری میخوادم امدتوخیابون بهم گفت تویک مطلقه ایی دست ازسرپسرم بردار

ب درک . ب خودت بگو ب درک ب درک ب درک . این رحعا همیشه هست . تو تا خودت نخوای کسی نمیتونه حالتو بد کنه . ازدواج سابقت فقط ی تجربه بوده . ی تجربه ک تو اون لحظه فکر میکردی داری بهترین کارو میکنی پشیمون شدی و برگشتی عافدین بهت ک اینقدددد قوی هستی ک‌تمومش کردی خیلیا جدعت اینکارو ندارن فداتشم 😘 بعدشم ب خاطر حرف ی آدم ک ذهنش مریض خودتو ناراحت میکنی ؟ 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  )