اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
هممون ی روزی این حالو داشتیم .. هممون ی شبی آرزو کردیم صبحنشه .. همین الان یکی داره قشنگ ترین شب زندگیشو تجربه میکنه .. یکی داره بزرگتریین معجزه واسش اتفاق میفته . میدونی .. خیلیا قبل منو تو این روزارو گذروندن گریه کردن حتی خود کشی کردن ..ولی خب چیشاه ؟ هیچیی .. خوشبخت تر از ما بوده .. خیلیاام بودن بدتر ازین روزارو گذروندن .. همش گذشته میگذره
این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم .. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن )
امروزمادرپسری میخوادم امدتوخیابون بهم گفت تویک مطلقه ایی دست ازسرپسرم بردار
ب درک . ب خودت بگو ب درک ب درک ب درک . این رحعا همیشه هست . تو تا خودت نخوای کسی نمیتونه حالتو بد کنه . ازدواج سابقت فقط ی تجربه بوده . ی تجربه ک تو اون لحظه فکر میکردی داری بهترین کارو میکنی پشیمون شدی و برگشتی عافدین بهت ک اینقدددد قوی هستی کتمومش کردی خیلیا جدعت اینکارو ندارن فداتشم 😘 بعدشم ب خاطر حرف ی آدم ک ذهنش مریض خودتو ناراحت میکنی ؟
این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم .. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن )