2777
2789

این همه نشانه یه کم بهشون فکر کنی بعد متوجه میشی عزیزم☺ 

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاره عزیزم .  همین نفسایی ک داری میکشی همین دستایی ک داری تایپ میکنی اگه خدا نبود پس از کجا آوردی اینارو ؟

اصلا تورو بگیم مامان بابات آورون اولین اولین اولین انسان بعدش میشه اجدادادد دووور مارو کی آفریده؟ خب معلومه باید خدا بوده باشه ک آفریده باشه . بگیم مثلاا نسل دوووور ما حیووناتن . ( چیزی ک میگن ما از نسل دور میمون هاییم ) 😐 خب همون حیوونارو کی آورده؟ بلاخره باید ی شروع کننده ای واسه چهان بوده باشه و اون خداست قربونش برم

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
عاره عزیزم .  همین نفسایی ک داری میکشی همین دستایی ک داری تایپ میکنی اگه خدا نبود پس از کجا آور ...

میگن ازمادرمهربونتره ولی من مهربونی ندیدم

یک موبلندهمیشه خوش قلبه همیشه جذابه همیشه باحاله همیشه مهربون
پس چرابنده اش باید زجربکشه

مارو نزاشتن زمین که خوش و خرم کنار هم زندگی کنیم اینجا جایگاه ابدی ما نیست اینجاییم تا ازمایش بشیم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

میگن ازمادرمهربونتره ولی من مهربونی ندیدم

دکتر وین دایر الان ی نویسنده ی مشهوور و سرشناس .. بچه کع بوده پدرش ولش میکنه ب حدییی با دوتا داداشش و مادرش سختییی میکشن ک مادرش میزاردشون پرورشگاه پدرشون ولشون کرده بوده بعدش مادرش ازدواج میکنه با ی مرد ب شدددت بد و الکلی و فحاش و خیلیی بد .‌ و و و این فقط درصدی از سختی هایی ک کشیده من بهت گفتم .. الان اون مرد شده ی نویسنده که کتاب الان میتوانم ب وضوح ببینم رو نوشته کاش بخونیش .. و بعدش اینکه خیلییی سختی کشیده و الان ی نویسنده ی مشهور و داره میگه ک تک تک اون سختی ها دلیل داشتن 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
مارو نزاشتن زمین که خوش و خرم کنار هم زندگی کنیم اینجا جایگاه ابدی ما نیست اینجاییم تا ازمایش بشیم&n ...

خسته ام بریدم

دکتر وین دایر میگه هیییچ چی بی علت نبوده تو زندگیم بابت تک تک اون سختی ها خداروشکر میکنم

دکتر وین دایر الان ی نویسنده ی مشهوور و سرشناس .. بچه کع بوده پدرش ولش میکنه ب حدییی با دوتا داداشش ...

خردشدم

خسته ام بریدم

همه یه جایی خسته میشن کفر نگو بهرخودت بیا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون