2777
2789
عنوان

تاپیک وزن مربوط به چالش ( بامدادخمار )

| مشاهده متن کامل بحث + 25568 بازدید | 1314 پست

مهدیه

وزن شروع چالش زمستون ۹۷

وزن هفته پیش 🎈

وزن این هفته ۹۶.۷۰۰

وزن هدف ۷۳

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن اولیه ۹۲.۴۵

وزن هفته پیش ۹۱.۹۵

وزن این هفته ۹۵.۴۵

وزن هدف ۶۷

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سلام

وزن شروع ۷۴.۴۰۰

هفته پیش ۷۳.۳۰۰

این هفته ۷۳.۴۰۰☹☹😭😭😭

عضوگروه آبی تاپیک بامدادخمار قد۱۶۵.وزن شروع۷۴.۴۰۰😑😑😑           الان ۷۲.🤗 وزن هدف اولیه ۶۵🥰🥰🥰🥰

@آسنات99

نام       وزن اولیه.       وزن هفته قبل.         وزن این هفته

سارا        64/3.              64/3.                      63/1.       وزن هدف

55

مامیتوانیم# 💪💪💪

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪

سلام صبح همگی بخیر💐💐💐

وزن اولیه  وزن هفته گذشته  وزن این هفته  وزن هدف

۷۵            ۵۷/۸۵۰             ۵۷/۹۵۰           ۵۸

🌟عضو تاپیک بامداد خمار🌟تثبیتی قهرمان🌟وزن اولیه ۷۵🌟وزن الان۵۶/۸۵۰🌟وزن هدف۵۸🌟 خدایاشکرت🌟

سلام صبح بخیر

وزن شروع    دوهفته قبل    هفته قبل    الان     هدف

62              61.600           🎈     60.400      47

😊

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز