2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@_نیکتا  

عزیزم میشه حستو در مورد من بگی ظاهرم اخلاقم 

اینده ام🤕

اونی که دوسش دارم تو ذهنمه هنوز دوسم داره؟بهم فکر میکنه؟

برمیگرده یا....

ممکنه حتی برای یه مدت کوتاه هم که شده دوباره باهم باشیم؟

ممنون گلم🙏❤🌺

@_نیکتا     عزیزم میشه حستو در مورد من بگی ظاهرم اخلاقم  اینده ام🤕 اونی که دوسش ...

اعتماد به نفس ضعیفی داری،ظاهر خوب واروم ولی از درون گاهی خودخوری مبکنی،فعلا در این تایم کوتاه حس نمیکنم که برگرده ،گاهی فک میکنه ،ولی تو همیشه بهش فک میکنی ،اخلاق مهربونی داری ،شاید زور از کوره در بری ولی زود به حالت اول برمیگردی، قدر دان هستی ،قابل احترام

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
عزیزم بنظرتون نی نی م اینبار میمونه یا نه ممنون میشم پاسخ بدین یه دنیاا ممنون

عزیزم انشالله که میمونه نگران نباش، زیاد به خودت استرس نده ،مامان میشی 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
اعتماد به نفس ضعیفی داری،ظاهر خوب واروم ولی از درون گاهی خودخوری مبکنی،فعلا در این تایم کوتاه حس نمی ...

واقعااا  و دقیقااهمشو درست گفتی😍😍 یه دنیا ازت ممنونم❤

اگه اذیت نمیشی میتونی بیشتر بهم بگی راهنماییم کنی حس میکنی اصلا برگرده من میتونم کاری انجام بدم؟ باید کلا فراموشش کنم یا یه امیدی هست؟

در مورد اینده ام ازدواجم ممنون میشم حستو بهم بگی؟

واقعاممنونم😍🌺❤

واقعااا  و دقیقااهمشو درست گفتی😍😍 یه دنیا ازت ممنونم❤ اگه اذیت نمیشی میتونی بیشتر بهم بگی را ...

خواهش میکنم  عزیزم حس تایم کوتاهی رو میگه از آینده دور نمیشه، گاهی بهت فکر میکنه  ولی اگه برگشتی باشه، باید خودش برگرده اگه تو به سمتش بری انگار بیشتر دور میشه ایتجوری غرورت میشکنه، اگرم برگشتی باشه در این تایم کوتاه نیست  آینده خوبی داری حس میکنم 

خواهش میکنم  عزیزم حس تایم کوتاهی رو میگه از آینده دور نمیشه، گاهی بهت فکر میکنه  ولی اگه ...

ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردی😍😍 اره درسته...

ان  شاءالله که همیشه شاد و سلامت باشی گلم❤ بهترین ها رو واست آرزو میکنم💙💚💜💛

ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردی😍😍 اره درسته... ان  شاءالله که همیشه شاد و سلامت باشی گلم❤ به ...

مرسی عزیزم 🌹