بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@_نیکتا عزیزم میشه حستو در مورد من بگی ظاهرم اخلاقم اینده ام🤕 اونی که دوسش ...
اعتماد به نفس ضعیفی داری،ظاهر خوب واروم ولی از درون گاهی خودخوری مبکنی،فعلا در این تایم کوتاه حس نمیکنم که برگرده ،گاهی فک میکنه ،ولی تو همیشه بهش فک میکنی ،اخلاق مهربونی داری ،شاید زور از کوره در بری ولی زود به حالت اول برمیگردی، قدر دان هستی ،قابل احترام
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
عزیزم بنظرتون نی نی م اینبار میمونه یا نه ممنون میشم پاسخ بدین یه دنیاا ممنون
عزیزم انشالله که میمونه نگران نباش، زیاد به خودت استرس نده ،مامان میشی
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
واقعااا و دقیقااهمشو درست گفتی😍😍 یه دنیا ازت ممنونم❤ اگه اذیت نمیشی میتونی بیشتر بهم بگی را ...
خواهش میکنم عزیزم حس تایم کوتاهی رو میگه از آینده دور نمیشه، گاهی بهت فکر میکنه ولی اگه برگشتی باشه، باید خودش برگرده اگه تو به سمتش بری انگار بیشتر دور میشه ایتجوری غرورت میشکنه، اگرم برگشتی باشه در این تایم کوتاه نیست آینده خوبی داری حس میکنم
ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردی😍😍 اره درسته... ان شاءالله که همیشه شاد و سلامت باشی گلم❤ به ...
مرسی عزیزم 🌹