2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 43 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂😂حق رو به شوهرت میدم کار خوبی کرده بازی حساسه فقط برو تو اتاق گریه کن ک صدا اذیتش نکنه آدم حواسش پرت میشه😂😂😂😂⁦❤️⁩

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
وااای مردا از یکماه پیش در حال برنامه ریزی واسه این فوتباله هستن...بزار ببینه بعد برو بیرون گریه کرد ...

هیچ وقت خونه نیس وقتیم هست یا خوابه یا تو گوشیشه یا پا تلویزیون و اخبار الانم فوتبال

هیچ وقت خونه نیس وقتیم هست یا خوابه یا تو گوشیشه یا پا تلویزیون و اخبار الانم فوتبال

نصف مردای ایرانی همینن یکیشم دست تو افتاده😂😂فوتبال خوبه بیخیال خودتم برو کنارش بشین تخمه اینا اگه داری ببر پیشش خودتم دراز بکش کنارش با هیجان دور زدن رو بیخیال 

امروز فوتبال حیثیتیه هرکه فوتبالدوست باشه امروز تکون نمیخوره بچه من رفته کلی تنقلات گرفته بخاطر فوتبال حق باشوهرته بعداز فوتبال هرجا خواستی برو

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
خیلی بدید😂

😂😂😂خواهش میکنم الان خدا وکیلی یه نفر هم تو تاپیک پیدا نمیشه حق رو به تو بده پس دختر خوبی باش با شوهرت همراهی کن و واسه تیم پرسپولیس واسه بردش دعا کن😂⁦❤️⁩

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز