2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭بیاید

404 بازدید | 43 پست

من هر کاری ک از دستم بربیاد انجام میدم برای شوهرم تا خوشحالش کنم ولی امروز ازش خواستم بریم بیرون اما فوتبالشو ترجیح داد😐منم زدم زیر گریه از ناراحتی😭

امروز همه همکارای من منتظر ین فوتبالن

من ک خوشم نمیاد اما انگار خیلی این بازی براشون مهمه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب عزیزم امروز بازی خیلی مهمیه..شماکه اینقدرمهربونی بشین کنارش باهم تخمه وتنقلات بخورین میدونی چقدربهش حال میدی اگ بشینی باهاش ببینی...بعدشم ایشالا پرسپولیس میبره انموقع راحت میبردت بیرون .بعدبازی برین

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

وااای مردا از یکماه پیش در حال برنامه ریزی واسه این فوتباله هستن...بزار ببینه بعد برو بیرون گریه کردن نداره که.

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
خب عزیزم امروز بازی خیلی مهمیه..شماکه اینقدرمهربونی بشین کنارش باهم تخمه وتنقلات بخورین میدونی چقدرب ...

بازی ساعت چندههههه

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩