2777
2789
عنوان

شب چله ای عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وقتی عقد بودیم شب چله هیچکس از خونوادش نیومدن اخه واقعا نتونستن دور بودن....ولی همسرم خودش یه کاری برام کرد که هیچوقت یادم نمیره ...کادو مادو زیاد نگرفت هااا ولی قشنگ بود برام

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

زندگيتونو بخاطر اينجور چيزا  هدر نديد غصه بخوريد بخدا چيزاي قشنگ تر هم هست 

ما نه شب چله نه أعياد نه تولد هيچ كدوم انتظار ندارم از خانواده همسرم و خيلي راحتم و فكرمو درگير نميكنم ك چي خريدن چي نخريدن چكار كردن 

چرا بر اون انجام دادن چرا و ..

انتظاري داريد فقط از شوهر خودتون داشته باشيد نه خانواده اش 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
ول کن بابا واسه این تجملات زندگیو به کام خودت تلخ نکن واسه شما گذشت دیگه حالا فرض کن کلی چیز اوردن

اره میدونم حرف شما درسته. هی سعی میگنم بیخیال شم، از فکرم نمیره

باور داری واسه من هیچ کاری نکردن!بعد چند سال به روی شوهرم آوردم گفت ما وظیفه ای نداریم،چرا برای داما ...

عجببببب... من ب روش نیووردم فعلا ولی فردا بهش میگم، رفتیم برا خرید برگشت گفت چیزای زیاد گرون نخر، منم بچههه و نفهم. چرا گرون نگیرم وقتی فقط یبار این اتفاق برام میوفته و میدونم ک پولشم دارین.. مادرشوهرم پرش کرده بود.منم احمقققق

منم وقتی عقد بودیم شب چله هیچکس از خونوادش نیومدن اخه واقعا نتونستن دور بودن....ولی همسرم خودش یه کا ...

چ خووووب😍این خودش ب دنیا می ارزه.

ولی من شوهرمم مادرشوهرم پر کرده بود اصن خوشم نمیاد از اون روزا

زندگيتونو بخاطر اينجور چيزا  هدر نديد غصه بخوريد بخدا چيزاي قشنگ تر هم هست  ما نه شب ...

اره سعی میکنم سر چیزای مسخره ای مثل این غصه نخورم. ولی نمیدونم چرا اینجورم چن روزه😥😥 هعییی

چ خووووب😍این خودش ب دنیا می ارزه. ولی من شوهرمم مادرشوهرم پر کرده بود اصن خوشم نمیاد از اون روزا

اشکال نداره گذشته دیگه...اره واقعا تازه بعدا چند سال گذشت گفت حقوق کاملو دادم برات کادو گرفتم اینقد ناراحت شدم احه اوایل خیلی کم حقوق میگرفت😄

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!