2777
2789
عنوان

شب چله ای عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 49 پست
اره همش میخوام فکر نکنم، ولی هی اونا عکس میذارن حال من گرفته میشه

شماره اونا رو برا چن روز پاک کن

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم😶😶😶😶 از دست این قوم شوهر الان خوبن باهات؟

من دیگ باهاشون خوب نیستم منتظر ی فرصتم حالشونو بگیرم

عید غدیر نیاوردن عیدی. منم اعتراض کردم ی لباس کهنه پولک کنده جلوم انداخت بیا اینم عیدیت.

اینکارو کرد تا دیگه چیزی نخوام

حیف توبه های بعد اون گناه. 

منم همینطوری بودم با پسرداییم همزمان نامزد کردیم نامزدشم دوست خودم بود بعد بااین حال که من خیلییی حساس ترم تو این چیزا ولی واسه اون همه جی بردن همه چی و خیلی قشنگ و شبک ولی واسه من تو یه ظرف میوه چیده بودن فقط وشیریتی بدون هیچ تزیینی فک کردم دیدم من که خواهرشوهر نداشتم واسم درست کنه مادرشوهرمم که نمیتونه پس دیگه اهمیت ندادم از جاری ام که ادم نباید توقع داشته باشه 😁

برا من هیچکار نکردن ن عیدی ن یلدا برو خداتو شکر کن

منم همینطور مرده شورشو ببرن گدا خسیس مادر شوهرم

حالام پیر شده و آدم نمیدونه ازش بدش بیاد دلش بسوزه

گاهی برای پیری و شاید مردنش اشک میاد تو چشمم فوری یاد حرکات و خسیس بازیا و کثافتیش میوفتم میگم برو به جهنم کثافتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

منم همینطور مرده شورشو ببرن گدا خسیس مادر شوهرم حالام پیر شده و آدم نمیدونه ازش بدش بیاد دلش بسوزه ...

در طول زندگی گذرش بهت خورده ک نیازمندت شده باشه؟؟

حیف توبه های بعد اون گناه. 
در طول زندگی گذرش بهت خورده ک نیازمندت شده باشه؟؟

نکبت نیازمند نمیشه نه

کرور کرور ثروت داره و 5 تا دختر پت یاره پاچه پاره

پشتشن هواشو دارن 84 سالشه اما فعلا هست بی شرفه بی شرف

من دیگ باهاشون خوب نیستم منتظر ی فرصتم حالشونو بگیرم عید غدیر نیاوردن عیدی. منم اعتراض کردم ی لباس ...

وای وااااقعا که.چ ادمایی.

منم عیدی اولپ خواهرشوهرم سه تا روسری آشغااال برام فرستاده بود؛ بعد نمیدونم سر چه مراسمی مامانم برا خودشون گذاشت از روسریای خودش؛ خودمم هیچوقت سرم نکردمشون. خسیسااااااا.اه اه حالم بد میشه فکرشونو میکنم

منم همینطور مرده شورشو ببرن گدا خسیس مادر شوهرم حالام پیر شده و آدم نمیدونه ازش بدش بیاد دلش بسوزه ...

مادرشوهر منم گاهی کمک شوهرم میکنه، ولی خب وظیفشهههه. بعد منتم میذاره.ولی خییلی خسیسه خیلی.

منم خونوادم ب شدددت دست و دلباز بودن و این خساست مادرشوهرم خیلی بهم برمیخوره.

الان فردا شب چله میریم خونشون دریغ از اینکه یکم چیز میز یخره..چی میشه خب فقط یدونه پسر داره..

منم همینطوری بودم با پسرداییم همزمان نامزد کردیم نامزدشم دوست خودم بود بعد بااین حال که من خیلییی حس ...

همین خاله شوهرم که میگم، فقط همین یه پسر رو داره هیچی هم از سلیقه و اینا سرش نمیشه؛ ولی هرررچی عروسه خواسته براش خریده؛ داده خود عروس گفته درست کن من دختر ندارم ک بتونم برات تدارک ببینه، هرچی خواستی میخرم خودت رو براه کن.

منم یه خواهرشوهر داشتم ک خیییلی هم ادعاش میشه ولی هیچی ب هیچی

مثل مال من مرده شورشو ببرن بذارن تو قبرش پولاشو با خودش

همممش هم میگه ب فکر شمام..

منم میتونم از این حرفا زیاد بزنم‌

بچم ۹ماهشه یه دست لباس نخریده براش..فقط منتظرم فردا شب بریم و هیچی نده براش ب عنوان اولین شب یلداش.همشو ب روش میارم