2777
2789
کروناگرفت فهمیدیم لعنت به چین مشکلش حادم نبودحادش کردامابازخداروشکردوادرمون داره کبدبیماری خاموشه چک ...

ديشب تاپيك زدم كسي درست حسابي جوابمو نداد!از بهمن پارساله ك سمت راست شكمم دقيقا پشت دنده يك درد خيلس جانكاهي حس ميكنم درد امونمو بريده ديگه از شدت دردش عرق ميريزم يكساله!معده مم چنماهيه خيلي درد ميكنه!جرات ندارم برم دكتر ميترسم از كبدم باشه آخه خالم ١٠ سال پيش پيوند كبد شد كبد پيوندي پس زد دووم نياورد خاله م😞ارثشو داريم ما😞

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
ديشب تاپيك زدم كسي درست حسابي جوابمو نداد!از بهمن پارساله ك سمت راست شكمم دقيقا پشت دنده يك درد خيلس ...

نه بروچکاب بده شایدفقط ازاسترس وتلقینه درضمن شایدیه مشکل خیلی جزعی باشه متخصص نروبترسونه اول عمومی برو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بروچکاب بده شایدفقط ازاسترس وتلقینه درضمن شایدیه مشکل خیلی جزعی باشه متخصص نروبترسونه اول عمومی ب ...

گلم دعاكن چيزي نباشه خيلي شوهر بدي دارم نميبره دكتر نميزاره هم خودم برم ديشب بهش گفتم اينقد فحشم داد گف مث خر چايي ميخوري بايدم كبدت داغون بشه ايشالاه بميري از دستت راحت بشم😞😐آخه كيو ديدي با روزي ٣-٤ تا چايي خوردن كبدش داغون بشه ك شوهر احمق من فك ميكنه من چايي خوردم اينجوري شدم! 

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
گلم دعاكن چيزي نباشه خيلي شوهر بدي دارم نميبره دكتر نميزاره هم خودم برم ديشب بهش گفتم اينقد فحشم داد ...

راست میگه چایی روخعیلی کمرنگ بخورداغ نباشه