2777
2789

توی ظرف شیشیه ای تخم شویدوشویدخشک بریزتانصفه نصفه دیگشوروغن کنجدیازیتون بریزدرشومحکم ببندتادوهفته بعدمیتونه گاهی کمی اراون روغن ی جاهایی که دیگه نمیتونه غذای بدون روغن بخوره استفاده کنه کم

حمدوسپاس پرورگارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا انشاءالله بهشون سلامتي بده🙏ميگم چجوري متوجه مشكل كبدش شدين؟علامت خاصي داشت؟!كبدش درد ميكرد؟از د ...

کروناگرفت فهمیدیم لعنت به چین مشکلش حادم نبودحادش کردامابازخداروشکردوادرمون داره کبدبیماری خاموشه چکاب رفتین بگین انزیم کبدم براتون بنویسن

کروناگرفت فهمیدیم لعنت به چین مشکلش حادم نبودحادش کردامابازخداروشکردوادرمون داره کبدبیماری خاموشه چک ...

از دکترای تغذیه هم مشورت بگیر تو اینستا الان بخاطر کرونا خدمات غیر حضوری و رایگان دارن اگه پیج دکتر شادی رو داری کلی پزشک هست با متخصص تغذیه صحبت کن؛ چن وقته کروناشون خوب شده؟

از دکترای تغذیه هم مشورت بگیر تو اینستا الان بخاطر کرونا خدمات غیر حضوری و رایگان دارن اگه پیج دکتر ...

تیرماه گرفت حالش خوب نمیشدتاااا۵ماه فهمیدیم کبدش فیبروزشده نه ادرس پیجشوبهم میدی؟؟؟

اینهمه غذا بدون روغن خواهر من و شوهرش مریض نیستن ولی خودشون این سبک غذا رو انتخاب کردن منم روزی ک مس ...

واااقعامنم می خوام درابپزدرست کنم سخت نیس یعنی اصلاااروغن نمیریزن؟؟؟ایول

کرونا مگه ریه رو از کار نمیندازه؟

بیماریهای زمینه ای روبلندمی کنه فشاروبالاپایین میبره کلاهربلایی سرت میاره الکی اینهمه ادم نمیمیره کبدش التهاب داششته اماکروناداغونش کرده

واااقعامنم می خوام درابپزدرست کنم سخت نیس یعنی اصلاااروغن نمیریزن؟؟؟ایول

اصلن مثلا ماهی رو هم حتی بخارپز میکنه اتفاقا قدیم سخت بود الان ک همه دنبال این سبک هستن کلیی ایده تو نت هست با کلی وسایلای آشپزی مثلا همون خانونه تو عصر جدید رو دیدی روغن ک هیچی میگفت حتی آب لوله کشی نمیخوریم هرچندوقت یبار میریم یه چشمه هست از اونجا آب میارم واسه خوردن

[QUOTE=169149918]اصلن مثلا ماهی رو هم حتی بخارپز میکنه اتفاقا قدیم سخت بود الان ک همه دنبال این سبک هستن کلیی ایده تو ...[/Q قیمه.قرمه رابجیت چجورمی پزه؟؟؟