2777
2789

سلام بچه ها من 5 دی یعنی همین جمعه که بیاد تاریخ زایمانم هستش میخوام که طبیعی بچمو بدنیا بیارم ،خیلی استرس دارم ،کاشکی یکی بیادو بگه منم تاریخ زایمانم 5 دی هستش ،بیاین یکم حرف بزنیم در مورد زایمان طبیعی ممنونم عزیزانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام طبیعی زایمان کردی؟اره اینو شنیدم که دنیا بیاد همه دردات فراموش میشه ولی بازم استرس .....پشت است ...

من بچه ندارم فعلا ولی کلا خدا سیستم بدن و هوشمند افریده و تو اون شرایط راه تحملشو به آدم میده ولی فک کن هیجان و عشق دیدن بچت که نه ماهه باهاش سر میکنی ی نیروی جایگزین خوب میده بهت😊

نمیدونم چرا عنوانو زدم 6 😆😶ببخشید 5 دی تاریخ زایمان 

من ۶ دی زاینمانمه ولی سزارین

عزیزم برات دعامیکنم زایمان خیییلی آسونی داشته باشی 

و نی نی رو سالم و بی دردسر بغل بگیری

توهم واهم دعا کن خودم و بچم با سلامتی کامل از اتاق عمل بیایم بیرون و سزارینم آسون باشه

آخه مامان خودم تو بچگیم فوت شده کسیا ندارم کمکم کنه

♡خدایا شکرت♡

من ۶ دی زاینمانمه ولی سزارین عزیزم برات دعامیکنم زایمان خیییلی آسونی داشته باشی  و نی نی رو س ...

الهی عزیزدلم .خدا مامانتو بیامرزه ،واست دعا میکنم زایمان خوبی داشته باشی و بچه خوشگلتو بغل بگیری .ممنونم عزیزم دوستم

من بچه ندارم فعلا ولی کلا خدا سیستم بدن و هوشمند افریده و تو اون شرایط راه تحملشو به آدم میده ولی فک ...

اره دقیقا اون که به کنار 😍

اما استرس اینکه چی در انتظارمه نمیذاره بخوابم