2777
2789
عنوان

خوردن قرص لتروزول در زمان شیردهی

2006 بازدید | 7 پست

سلام من سر بچه اولم قرص لتروزول خوردم الان پسرم۱سال و نیمشه و قصد بارداری دارم بعد آزمایش و سونو دکتر گفته قرص لتروزول باید مصرف کنی.اما چون به بچم شیر میدم میخواستم ببینم میشه در زمان شیردهی این قرص و مصرف کرد یانه؟.البته اینم بگم که برای بارداری تا۲سالگی پسرم نمیتونم صبر کنم و اگه براش ضرر داره مجبور میشم الان از شیر بگیرمش.میشه راهنمایی ام کنید؟لطفا نگید زوده صبر کن و.......فقط اگه کسی می‌تونه راهنمایی ام کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه بالا ک گفتم قصددازم بخورم حامله بشم اما چون بچه شیر میدم نمیدونم ضرر داره برای بچم یانه بخو ...

عزیزم نخور یه درصد فک کن ضرر داشته باشه

والا من هر قرصی رو میبینم نوشته برای بارداری و شیردهی احتیاط شود یا با پزشک مشورت شود

بمون بچه ت دوسال و نیم شد با خیال راحت حامله شو

چه عجلیه

بدنت سرشیردهی کلی مواد مغذی کم کرده

الکی استخون و دندوناتو خراب نکن بعد از پوشک گرفتن بچه سخته میفته و تو همش نمیتونی با شکم گنده وسط حاملگیت بچه بلند کنی  دستشویی ببری تا بیاد یاد بگیره

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
عزیزم نخور یه درصد فک کن ضرر داشته باشه والا من هر قرصی رو میبینم نوشته برای بارداری و شیردهی احتیا ...

اگه برای بچه ضرر داشته باشه ک ب هیچ عنوان نمیخورم .....اما خب من مجبورم زودتر اقدام ب بارداری کنم بناب دلایلی اجباری هست خودمم بچه خیلی دوست دارم اما اگه دست خودم بود میذاشتم حداقل بچم ۳سالش بشه بعد اما الان بناب دلایلی مجبورم بذارم زود حامله بشم

اگه برای بچه ضرر داشته باشه ک ب هیچ عنوان نمیخورم .....اما خب من مجبورم زودتر اقدام ب بارداری کنم بن ...

به نظرم با دکترمشورت کن

من علمی اطلاعاتشو ندارم

ولی لتروزول خودم خوردم و الان باردارم

به نظرم با دکترمشورت کن من علمی اطلاعاتشو ندارم ولی لتروزول خودم خوردم و الان باردارم

منم سر بچه اولم تا لتروزول نخوردم باردار نشدم الان هم اقدام میکنم بی فایده است می‌دونم حتما باید لتروزول بخورم

منم سر بچه اولم تا لتروزول نخوردم باردار نشدم الان هم اقدام میکنم بی فایده است می‌دونم حتما باید لتر ...

تو بدنت با لتروزول عادت داره

ولی ورزشم کن اون کلی تو تنظیم هورمونا موثره