2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلخوشیم اینه که برم خونه خودم ازش راحت شم عوضش خواهر شوهرام هم تقلید کار هستن 😐😐😐

به خدا منم به این فک میکنم بدم خونه خودم شاید یکم فاصله بگیرم بهتر بشه 

به خدا منم به این فک میکنم بدم خونه خودم شاید یکم فاصله بگیرم بهتر بشه 

اره برو بهتره ارتباط هم نداشته باش باهاش زیاد من باور میکنی شماره تماس ندارم ازش فقط واتساب که اونم از استوری هاید کردم 

کاربری دست دو نفر 
عزیزم سعیت بر این باشه که تا حد ممکن ناراحتی ها و انرژی های منفی که با خودشون دارن از خودت دور کنی. ...

مرسی عزیزدلم بابت انرژی مثبتت واقعا بهترین کار همینه هر کاری کرده گداشتم پا اینکه از من کوچیکتره بالاخره ولی این یکی یکم انرژی منفی بهم داد ممنونم بابت راهنمایت عزیزدلم

کچل شدمه درکت میکنم حسابیی 😂ناگفته نماند خودمم پز میدم که اره من میرم دانشگاه تو خانه داری 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣همینه که اینم داره تلاش میکنه چون میدونه تو بهتری هی میخواد بهت برسه نمی تونه

منم کلا ادم اکتیوی هستم زن داداشم خانه دار من اصاا نمی تونم فقط تو خونه بشینم من صبحا سرکارم الان برا بیکاری عصرم میخوام برم کاشت یاد بگیرم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣همینه که اینم داره تلاش میکنه چون میدونه تو بهتری هی میخواد بهت برسه نمی تونه منم کلا ا ...

اره منم درس میخونم لوارم ارایشی میفروشم همچنین بدلیجات . خیاطی و ارایشگری رفتم تمام گلدوزی رفتم گرافیک هم کلا رشتمه دارو گیاهی درست میکنم محصولات پوست و مو هم میخام بفروشم بعد خود زن داداش بیکار تو خونه نشسته امروز هم سوپ درست کرد یادش رفته ادویه بزاره افتضاح شده 😂😂

کاربری دست دو نفر 
اره منم درس میخونم لوارم ارایشی میفروشم همچنین بدلیجات . خیاطی و ارایشگری رفتم تمام گلدوزی رفتم گراف ...

چقد شبیه منی تو دختر 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دقیقا منم هر رور دنبال اینم یه جیز تازه یاد بگیرم ولی اون فقط خونه اس من پارسال ابروهامو میکرو کردم بعد زن داداشم دوماه پیش اینکارو کرد با رنگ مشکی پر رنگ پر رنگ شد ابروهاش

من دو روز پیش رفتم شارژ کردم اومد خونه امون منو دید سری پیام داد نوبت گرفت بعد رفته بود بهش گفته بود کجارو بزنم هیچیش نرفته بزنم خیلی بد میشه😂😂