2777
2789
عنوان

زن داداش

451 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

شما باز زن داداشی که هر کاری که شما میکنید تقلید میکنه چکار میکنید?

مثلا از لباس و اراریش این چیزا بگذریم

من تصمیم گرفتم کار کاشت ناخن یاد بگیرم و انجام بدم رفتم وسیله هارو کامل خریدم دیدم چندروزبعدش بهم زنگ زده میخوام برم کلاس کاشت ثبت نام کنم میای اسم توام بنویسم 😐بعد بهم گفت وسبله هارو چقد خریدی گفتم ۶میلیون گفت وا تو دیوار فولش هست ۸۰۰نهایت۳تومن 🤦‍♀️🤦‍♀️به نظرتون چطوری باید برخورد کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه کاری نمیتونی کنی جز صبر داشتن.. بعدشم کار شما از رو علاقس اون از تقلید خب مسلما شما موفق ترین 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

کاملا عااادی 

منم دقیقا اینجوریه زنداداشم میرم باشگاه اونم گف منم میخام بیام گفتم اوکی بیا ولی چون بارداره نمیشه 

عروسیم نزدیکه لباس سفید گرفتم اونم گرفت رژ قرمز زدم اونم زد دارم درس میخونم اونم میخواد بخونه ولی داداشم خوشش نمیاد غذا درست کردم دارم یاد میگیرم اونم شام درست کرد بعد هی میگف غذای کیی خوشمزه تره 

یا مامانمو بوس میکنم اونم میگه بزار برم پیش مامانم دلم براش تنگ شد 

یا سر جهیزیه خییلی حسودیش شد هی میگف بسشه چقدر براش میخرین به منم توجه کنین 

کاربری دست دو نفر 
وا به این خوبی پمهربونی خو دیده قشنگه خوشش اومده چون شما خریدی و کاشتی دیگه اون حق دارع خوشش بیاد ؟& ...

اخه من هنوز کلاسم نرفتم که ببینه قشنگه یا کاشته باشم🤦‍♀️

ساعت ۵ صبح بیخیال شو جاااان من خواهر شوهر جان 😙😙😙

واای😭۷ساعته ت نی نی سایتم

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

عزیزم سعیت بر این باشه که تا حد ممکن ناراحتی ها و انرژی های منفی که با خودشون دارن از خودت دور کنی.

هر موضوعی میشه از چند زاویه دید

الان شما رفتار خاتم برادرت بزار به حساب اینکه سلیقه و سبک زندگی شمارو خیلی میپسنده و شما الگوشی

پس به خودت ببال عزیزم که خوشفکر و خوش سلیقه ای

کار به هیچی ندارم فقط چجوری میگه وسایل ناخون 800؟؟؟ دوست من اخیرا 9 میلیون هزینه کرده😐 ولش کن باب ...

اره دقیقا همین حدودا میشه اخه من هنوز لاک ژلا و یه سری خورده ریره نخریدم قشنگ همون ۹تومن میشه چی بگم