2777
2789
حرز چی

حرز امام جواد رو بخون بسازی از این حالت ها رو از بین میبره . قدرت اعتماد بع نفس ت رو شدیدا بالا میبره. از هر چشمی در امان هستی قول میدم بهت . خواستی ادم شو هم معرفی میکنم مطمئن باش ه فقط تهیه کن

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
بیماری اسپرگر دارم توان برقراری ارتباط تو جامعه ندارم خیلی درس خوندم کلاس رفتم تمرین کردم نتونستم سر ...

درمان و ادامه بده و هرگز تسلیم نشو اینطور ک من فهمیدم آسپرگرا باهوش ترن .. ت خونه خودتو سرگرم کن کارا و فروش اینترنتی را بنداز

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارامش شاید ببخشن منو اون دنیا

ببین بیماریتو می شناسم سر کار نتونی بری میتونی که بازم یه شغل اینترنتی دست پا کنی دوست نداری منم ندارم اوکیه باو به خدا اینقدر آرامش میتونی همینجا داشته باشی اوه سمت ما داره بارون میاد با رعد برق😃 کلی سر صداس ولی بازم توش انرژی آرامش خواصی هست بهترین های دنیا که همشون بهترین نبودن