2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی😊ایشالله که اینطور باشه مهم نی عمر دست خداست هرچی بشه اوکیه فقط شماهایی که هیچیتون نی از این دن ...

منم سرطان خون داشتم ۸ساله پیش☹

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها من نویسنده هستم ۵تا کتاب نوشتم ۲داستان ۱رومان ۱شعر واخریش هم کتابی هست به عنوان بنیان انسان شناسی که ۱۶ فصله و ۲۱۵ صفحه / به چاپ نرسیدن چون هزینه چاپ بالاست و درتوانم نیست با چندتا ناشر هم صحبت کردم اونام اهمیتی ندادند در ضمن مجوز چاپ راهم گرفتم از مراجع کسی راهی سراغ نداره؟ به شدت پشیمونم هستم که چرا وقت گذاشتم برای این کار اصلا سرد شدم دهها عنوان مختلف داشتم ولی دیگه نمیخوام 

عاا من سرطان خون دارم با سرطان مغز استخوان بازم مهم نی 😉خوب شدی کامل؟ 

آره گلم معجزه شد روبه قبله بودم🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
یکم بیشتر راجع ب خودت بگو تا بتونیم لااقل راهی پیدا کنیم

بیماری اسپرگر دارم توان برقراری ارتباط تو جامعه ندارم خیلی درس خوندم کلاس رفتم تمرین کردم نتونستم سریک کار بمونم بخاطر مریضیم حتی ازدواجم نمیتونم بکنم دوستی هم ندارم

😂خداروشکر ایشالله هیچ مریضی دیگ نیاد سراغت 

فدات ایشالا توهم خوب میشی❤😘