2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کروناتموم بشه یادتون میره

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
تو چرا

دوسال پیش فکر میکردم ب ایندسن ک برسم بیشترین راه موفقیتمو رفتم.. اما حالا چیزاییم ک داشتم دیگ ندارم ی ادم بیخاصیت😅خنثی 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

همه ادما روزای سخت و وحشتناک وغیرقابل تحمل تو زندگیشون دارن جایی ک واقعا ادم کم میاره وهیچ کاری ازش برنمیاد یا روزایی ک انقد بهت فشارمیاددلت میخوادفقط بمیری راحت شی اما همیشه باید سعی کرد اینجور وقتا دیگه بزنی ب بیخیالی نه جیزی بشنو نه چیزی ببین بگو خدامیسپارم بهت بقیشو هرچی شد شد چون غصه واین استرسا وفکراهیچ فایده نداره جز مریضی وافسردگی فقط باید سعی کنی اروم شی و بداری بگذره تا زمان حالتو بهترکنه 

به اون دنیا اعتقاد داری ؟ خود کشی کنی وضعت از الان بد تر میشه عذابی بیشتر از الان .....برو مشاور .....به تفریح اهمیت بده .....خرما و چیزهای با طبع گرم بخور .....مطمئن باش چند وقته دیگه به این حرفت میخندی که فکر خود کشی داشتی....

یکی به من بگه خودتو بکشی به کجا میرسی😂عشقم میری جهنم چوب تو یه جاییت میکنن شرمنده😐اوک؟ ببین دیدتو عوض کن دنیا خعلییی خوشگل میشه منم ۸ سال افسردگی داشتم هیچ خری نفهمید😥اما خودم خودمو خوب کردم پاشو افکارتو بریز دور باسه چی افسرده باشی؟ دنیا که جا توقف نی