2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

رشتم و کارم رو نمیگم

ولی اول رفتم دنبال یه کار منطقی و وقتای ازادم رو کاری که علاقه داشتم رو انجام دادم

خیلی راضیم چون هم به علاقم رسیدم هم به کار خوب

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیسانس ریاضی ناراضی .روحیاتم فقط به هنر میخوره 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بخدا من خودم با اینکه دیپلمم ولی از بس مطالعه دارم مطمئنم اطلاعاتم از اینایی که خیلی ادعا دارن خیلی ...

بله عزیزم واز همه مهم تر داشتن انسانیت وشعوره که واقعا برای تربیت بچه ها لازمه ،داشتن اعتماد به نفس و شعور هیچ ربطی به تحصیلات و شاغل بودن نداره فقط وفقط به شخصیت یک مادر بستگی داره 

عزیزم اگه بری کامنت منو اون خانوم رو از اول بخونی قشنگ میفهمی مقصر کی هست، من اصلا به کسی توهین نکرد ...

من نمیدونم چرا حاضرن دل بشکنن 

خب شاید یکی واقعا نتونسته به هر شرایطی بره سرکار من خودم لیسانس بودم البته لیسانس ۱۳ سال پیش نه حالا که همه دارن 

ولی به شرایطی نتونستم برم سرکار 

میام تو این تاپیکا حس بیهودگی بهم دست میده

وگرنه هر کسی مسیر خودشا انتخاب میکنه 

البته کار به پارتی و‌ایناها ندارم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

رادیولوژی درحال تربیت فرزند سرکار نرفتم بسیار راضیم

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
سلام خیر

یکی از اساتید ما فرید فرهمند هستن 

وکیل دادگستری هستن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن