2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

چقدر وقتی پست های شما رو میخونم ک اینقدر موفق هستید از خودم ناامید میشم ک اینقدر بی عرضه هستم

من لیسانس گردشگری ام اما باید تربیت معلم میخوندم . دوره اش هم دیدم ولی دیگه بچه دار شدم 

از بچه و زندگیم راضی ام ولی به لحاظ کاری اصلا راضی نیستم

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی در دوران دانشجویی تو همون دانشگاه خودتون مشغول بکار شدین؟

بله ترم اخر بودم مشغول شدم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
من خودم با فیلم یاد گرافتم ولی باید پشتکار و تمرین داشته باشی  من چند تا اموزش توی فرانش و دی ...

شما که طراحی سایت یاد گرفتین بعد چه جوری کار پیدا میکنی؟

خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که بهم دادی.

کارشناس ارشد، تو یه مرکز مطالعاتی پژوهشی مشغول به کار بودم دو ماهه خود خواسته اومدم بیرون و واقعا از بیکاری خیلی بدم میاد...

ولی خیلی حالم اونجا بد بود و همکارا واقعا در اغلب موارد بد بودن

شرایط کاری خیلی سخت بود. هنوزم بعد از دو ماه وقتی خواب همکارهامو میبینم با گریه، همسرم بیدارم میکنه، مثل کابوس بود... الان شرایط طوری هست که همه مجبورن کار کنن ولی بعضی جاها واقعا ارزش نداره....آخه به قیمت سلامتی روح آدم اون دوزار پولی هم که میگیره آدم حروووومه.... امیدوارم بتونم کار دیگه ای پیدا کنم که محیط سالمی داشته باشه، دعا کنید برام

كارشناسي مديريت مالي

كارمند دولت هستم

بلله راضيم❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

لیسانس کشاورزی ام بیکار از بیکار بودن متنفرم در این حد حالا خودت حالمو بدون

رشته کشاورزی زمینه های شغلیش چیاست؟ یعنی کجاها میتونین مشغول بکار شین؟

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه