2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
سلام  خدا پدرتان را رحمت کند مفید بودن به تحصیلات نیست. الان خیلی فارغ التحصیل دکترا ه ...

پدرم الان خوبه و سالمه 

درشروفم مدرک خیاطی بگیرم و کارگاه بزنم 

و انشالله همت کنم ادامه تحصیل بدم از راه دور اما خییییلی تنبل شدم و حافظم مثل قبل نیست 

الانم که هزینه آموزش از راه دور بالاس 

اگه بتونم سه سال دبیرستان و بخونم 

از طرف پدرم عضو کمیته امداد هست 

دانشگاه رایگانه برام 

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارشناسی مهندسی مدیریت پروژه.

فعلا مدیر یک پروژه هستم ولی دوس دارم مدیر پروژه های بزرگتری باشم

من یه حس عاشقانه در تو..                                                                تو یه عشق جاودانه در من...
عه چرا  احتمالا علاقه نداشتی

برعکس

عاشقش بودم

از رو عشق رفتم فنی حرفه ای ک بتونم از دبیرستان کامپیوتر بخونم

بعد کاردانی

بعد کارشناسی

عاشق الگوریتم ‌‌‌‌و برنامه نویسی بودم

ولی الان ک فکر میکنم میبینم میشد چیزای کاربردی رو تو آموزشگاه یاد گرفت دیگه نیازی ب این همه وقت و هزینه نبود

اللّهم عجّل لولیک الفرج
برعکس عاشقش بودم از رو عشق رفتم فنی حرفه ای ک بتونم از دبیرستان کامپیوتر بخونم بعد کاردانی بعد ک ...

اها

مثل منی شما هم

از دبیرستان وارد شدم

اره واقعا دانشگاه برای رشته ما هیچی یاد نمیده من خودم دارم دنبال میکنم

همه سرفصلها قدیمی و یا تئوری 

خوب شما برنامه نویسی رو ادامه بده مسلما موفق میشی چون علاقه داشتی

کارشناسی مهندسی معماری  طراحی داخلی و معماری  بله راضیم ازش

سلام ابجی منم معماری هستم  ترم اول میشه منو راهنمایی کنید ک چیکار کنم تو این رشته موفق بشم چجوری درس بخونم؟ یکی دیگه کتاب و یا منبع خوبی برای خوب یاد گرفتن درس ارسی فنی میشناسین به من بگین؟

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
پیشنهادت عالیه عزیزم چشم حتما این کار میکنم و زدم ریپلایت میکنم بیای❤❤😍👌🏻👌🏻

شمام کامپیوتر خوندی؟ منم دکتری مهندسی نرم افزار. معلم رسمی اموزش و پرورش و استاد پاره وقت. خیلی راضی نیستم از شغلم. دوس دارم هیئت علمی شم. ولی عاشقم کامپیوتر بودم. از هنرستان خوندم تا اینجا رسیدم

اها مثل منی شما هم  از دبیرستان وارد شدم اره واقعا دانشگاه برای رشته ما هیچی یاد نمیده من خو ...

دیگه ده ساله از درس دور شدم

اما واقعا عاشق برنامه نویسی و‌حل مساله ام.

ولی میگم اگه پزشکی خونده بودم الان دکتر بودم

اللّهم عجّل لولیک الفرج
برعکس عاشقش بودم از رو عشق رفتم فنی حرفه ای ک بتونم از دبیرستان کامپیوتر بخونم بعد کاردانی بعد ک ...

شمام مثل من هنرستانی هستی پس. اره با نظرت تا حدودی موافقم. چون نرم افزارها رو میشه همینطوری یاد گرفت. ولی اصول تیوری رو نه. من عاشق درسهای تیوری کامپیوترم. فقط پشیمونم چرا رفتم هنرستان. چون بعدش دانشگاه خوبی نتونستم برم. دلم میخواست میرفتم امیرکبیر

دلم گرفت 😞 من 14سالگی ازدواج کردم به خاطر فقر و نداری بعد پدرم سرطان گرفت و مادرم آواره بیمارستان ...

ابجی جان این حرف ها رو نزن الان بلفرض که مایی که مدرک گرفتیم کجای دنیا رو گرفتیم کی گفته ک به این چیزایی ک فقط توی مدارس و دانشگاه یاد میدن میگن علممم؟؟ و شما چون دانشگاه نرفتی بی سوادی علم اون دانشی هست که حالتو بهتر کنه. و مطلق به دانشگاه و مدرسه نیست. شما میتونی کتاب های خیلی خوب خوب بخونی ۰۰۰۰ 

بعدم ارزش ادم ها یه مدرکشون نیست ب انسانیتشونه پس خودتو الکی دست کم نگیر

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
شمام مثل من هنرستانی هستی پس. اره با نظرت تا حدودی موافقم. چون نرم افزارها رو میشه همینطوری یاد گرفت ...

منظورت از تئوری سیستم عامل و ایناس؟

خب اونم میشه کتابشو گرفت و‌مطالعه کرد.

آره دیگه ما هنرستانیا دو سال دوسال باید جلو میرفتیم.

یه دلیل دیگمم از پشبمونی اینه ک از چیزی ک یاد گرفتم استفاده نکردم

سر کار نرفتم و یا کاری ایجاد نکردم.

بعد کارشناسی ازدواج‌کردمو دیگه قید درس و کتاب رو زدم

حتی هنوز بعد نه سال نرفتم مدرکمو بگیرم🙃

اللّهم عجّل لولیک الفرج