2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم وضعیت همینه ها، بله تحصیلات خیلی به رشد فکری ادم کمک میکنه

نه اتفاقا چون اینطور نیست برای همین اینقدر سر ودست میشکنند برای کنکور. رشته های خوب را نمیشه بدون کنکور رفت یا باید پول هنگفتی بدی. رشته هایی که میتونه درامد زا باشه معمولا خواهانشم بیشتره.

صد درصد 

شاید اینطور باشه اما لزوما این آدم فرد بهتری نیست چون بیشتر ظواهر براش مهمه تا شخصیت شما. تحصیلاتم که شخصیت آدم را خرابتر نکنه بهتر نمیکنه. میخوام بگم از مردایی که اینقدر تحصیل براشون مهمه بیشتر باید ترسید.

ادامه تحصيل به معنا فراگيري و اموختن بله كلا اموختن و دوست دارم و از نظر روحي و اخلاقي خيلي بهم كمك ...

احسنت این کاملا درسته. یعنی علم را برای خودش دوست  دارید نه عنوان ابزاری برای تشخص یا  مادیات

واقعیت اینه تو بهترین مراکز تحقیقاتی دنیا، آدما با مدرک لیسانس کار میکنند حقوق خوبی هم میگیرن. البته کسانی که خوب واقعا علاقه مندن جذب میشن. اونجا چون اولویت کار هست، وقتی جذب کار بشی دیگه تحصیل را ادامه نمیدی چون تحصیل غیر از مزیتی که برای کاریابی داره حسن دیگه ای نداره. اونم بیشتر در حد لیسانس بالاتر خیلی خواهانی نداره. این افراد با مدرک لیسانس جذب این مراکز علمی میشن و بعد در کنار کارشون درسم میخونند. این دیگه فقط برمیگرده به علاقشون نه برای اینکه کارشون را حفظ کنند.  

بله  قطعا شرکت میکردم

چون محیط درس  اساتید و اجتماع رو دوست دارم و اولویت زندگی من فقط درس و پیشرفت هست و اگه به خودم باشه و وقت کافی داشته باشم در آینده هم دوست دارم در کنار کار چند رشته دیگه بخونم  که خوشبختانه خانوادم پشتیبان من هستن و خوشحالم از این قضیه 

به نظرم اگه بعضی سرفصلها تغییر کنه خیلی بهتر و کاربردی تر هست

البته  هر کسی یه تیپ شخصیتی داره و اولویت های متفاوتی در زندگی داره اما دید من نسبت به دانشگاه صرفا گرفتن مدرک نیست و خیلی فراتره  و از موقع ورود به دانشگاه خیلی از مبحث رو گسترده ترمیبینم و باعث شد علاقمو پیواکنم و ادامه بدم 

من با عشق و لذت درس می خونم و همین باعث شده که هرچند گاهی اوقات  ضربه خوردم اما دلسرد نشم و خوش بین باشم

سلام وقتتون بخیر 

محاله کسی با تحصیلات پایین بتونه در حوزه های علمی کارایی داشته باشه.... بنابراین بله ادامه تحصیل میدم...چون حتی اگه بهترین جای ممکن هم استخدام بشیم... مهم اینه که وجدانمون از عملکردمون راضی باشه.. و برای این کار... باید در اون حوزه در کنار مهارت و تجربه... علم و دانش کافی رو هم داشته باشیم