2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
چقدر خوبه که ادمهایی مثل شما هستن❤ من بارها شده درباره موضوعی اطلاع دارم و بلدم ولی حوصلم نمیکشه طر ...

ممنونم عزیزم

حتما شما مهربون هستین و قلب بزرگی دارین

مطمئن باش دنیا و زندگی همش انعکاس اعمال و گفتار ماست

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

ارشد دارم دکتری با رتبه16 قبول شدم ولی اون زمان تا به امروز دچار افسردگیم وادامه ندادم متاسفانه 

بله تو حوزه تخصصیم انسان موفقی هستم چند جایزه دارم چندین کتاب و ده ها مقاله ملی و بین المللی دارم با پژوهشکده ها همکاری داشتم داور مقالاتم اما.......... حال روحیم خرابه  ومدتیه که قید همه چی رو زدم.............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم حتما شما مهربون هستین و قلب بزرگی دارین  مطمئن باش دنیا و زندگی همش انعکاس اعمال ...

مرسی عزیزم لطف داری واقعا😘😘❤❤ دقیقا همینطوریه که میگین . کاملا قبول دارم حرف تون رو👌👌

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
مرسی عزیزم لطف داری واقعا😘😘❤❤ دقیقا همینطوریه که میگین . کاملا قبول دارم حرف تون رو👌👌

😍😍

موفق باشین

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
فقط  و فقط تحصیلات به تنهایی  مهم نیس بلکه یه مادر باید مطالعه داشته باش و به اطلاعاتی که ...

بله عزیزم کاملا باهاتون موافقم ولی متاسفانه بعضیا فکرمیکنن فقط کسایی که تحصیلات دارن یا شاغلن مطالعه دارن انگار واسشون عجیبه که یک خانم خانه دار یا کسی که تحصیلات پایینی داره هم میتونه مطالعه داشته باشه

بله عزیزم کاملا باهاتون موافقم ولی متاسفانه بعضیا فکرمیکنن فقط کسایی که تحصیلات دارن یا شاغلن مطالعه ...

بخدا من خودم با اینکه دیپلمم ولی از بس مطالعه دارم مطمئنم اطلاعاتم از اینایی که خیلی ادعا دارن خیلی خیلی بالاتره

شما خیلی خیلی بیشتر😍😘❤❤❤❤

عزیزم بخدا شرمنده میشم اینطور میگی❤

بله عزیزم کاملا باهاتون موافقم ولی متاسفانه بعضیا فکرمیکنن فقط کسایی که تحصیلات دارن یا شاغلن مطالعه ...

ولی میدونین من چی میگم؟

بنظرم هردو نفر در عین حال که حق دارن ، مقصر هم هستن

من کاملا حرف اون خانوم تحصیل کرده که میگفتن تحصیلات ارزش محسوب میشه و خیلی میتونه مفید و موثر باشه تو تربیت فرزند رو قبول دارم

در عین حال به این خانوم خانه داری که حوصله تحصیل نداشتن و ترک تحصیل کردن حق میدم

به هرحال علایق متفاوته

همه که نباید به درس خوندن مشتاق باشن

میتونن حرفه یاد بگیرن

بشخصه هیچوقت نتونستم تو دعوا طرف کسی رو بگیرم😐

چون حق رو به هر۲ نفر میدادم😐

حالا چرا میگم جفتشون مقصرن؟

چون جفتشون بزور میخواستن نظرات خودشون رو بهم تحمیل کنن...

بابا تو درس دوست نداری؟ خب توهین نکن به قشری که مشتاق به ادامه تحصیلات اکادمیکن

تو عاشق درسی؟ چرا اصرار میکنی بر ادامه تحصیل دادن؟

بزارین هرکی با انتخاب خودش حال کنه!

مهم اینه که خودتون از خودتون و انتخابتون راضی باشین(:

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه