2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

چقدر زشته که بعضی ها چون خودشون جایگاهی ندارند مدام اومدن داخل این تاپیک به افراد که تحصیلات دارند توهین می کنند

فقط می تونم بگم با توهین نه شما جایگاهی تو اجتماع پیدا می کنی نه از ارزش اون خانم تحصیل کرده کم میشه

بهتر وقتت بزاری روی حسرت هات که نخوای تا یه ادم موفق دیدی اینجوری توهین کنی 

جالب اینجاش که طرف حتی به شوهر خودش هم که تحصیل کرده هست توهین می کنه دیگه چقدر ادم می تونه حسرت موفقیت تو دلش باشه که به شوهر خودش هم رحم نکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید شما چندسال درس خوندید بعد دیپلم برا کارشناسیو اینا

برای کنکور هیچ نخوندم برای دانشگاه اول یه رشته ی دیگه توندم بعد حقوق و ۶ ترمه تموم کردم حدود ۵ماه و خورده ای خوندم برای آزمون وکالت

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
میشه دو سه تا تاپیک آخریم رو بخونید کمکم کنید؟آیا توافق کنم با 50 میلیون؟ من به شوهرم و دادگاه گفتم ...

تا شرایط مذکور در قانون رو نداشته باشین نمیتونین برای طلاق گرفتن موفق شین انقدر آقا شما رو میبره میاره تا پشیمون بشین و همه چیزو ببخشین و طلاق بگیرین 

به نطرم توافق کنین بهتره

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
چقدر زشته که بعضی ها چون خودشون جایگاهی ندارند مدام اومدن داخل این تاپیک به افراد که تحصیلات دارند ت ...

عزیزدلم من نظرات رو خوندم باید بگم متاسفانه قشر تحصیل کرده اول شروع به توهین کردن که مادری که دیپلم داره نمیتونه خوب بچشو تربیت کنه من خودم معلم بودم بعضی از بچه ها مادرشون دیپلمه بودن ولی واقعا بچه هاشون رو خوب تربیت کرده بودن ومدام پیگیر درسشون بودن پس نمیشه گفت هرکسی که تحصیلات داره حتما تربیت بچه هاش ودرسشون عالیه الان مادرهای ما که اکثرا نسل قدیمی هستن وتحصیلات نداشتن یعنی نتونستن مارو خوب تربیت کنن؟؟

سلام انگلیس پناهنده قبول میکنه الان هم با ۸۰۰م میشه رفت قاچاقی

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
سلام عزیزم میشه سوالی میپرسم جوابمو بدین  اگر ی زن با ی هکر  همکاری کرده باشه و گوشی ش ...

اگه هک صورت گرفته باشه بسته به نظر قاضی حبس یا جزای نقدی معمولا هست

اگه هک صورت نگرفته باشه ولی خب پول رد و بدل شده باشه یعنی قصد انجام جرم محقق شده و با توجه به اینکه پول هم رد و بدل شده یعنی شروع به جرم محقق شده 

شروع به جرم هم حداقل مجازات اون جرم رو به دنبال داره

اگه هنسرتون بخواد میتونه ازتون شکایت کنه 

اوهوم ممنووون  فقط اينكه شما فقط منابع اصلي خوندين ؟ چطور خوندين

بله من چون تایم زیادی نداشتم فقط منابع اصلی رو خوندم روزانه ۱۳ تا ۱۶ ساعت

اگه هک صورت گرفته باشه بسته به نظر قاضی حبس یا جزای نقدی معمولا هست اگه هک صورت نگرفته باشه ولی خب ...

جرمش حبسش در چ حده و یا جریمع نقدیش عزیزم ؟ 

ولی اگر بگم شک داشتم و شکمم درست بوده و حتی اسکرین از چتاش داشته باشم ک میخاسته ب ی نفر تجاوز کنه و نتونسته و دوباره داره نقشه میکشه چی ؟ درک میکنن ک من برا روشن شدن شکم این کار کردم یا این حقو نمیدن بو وجود درست بودن شکم  ؟ 

۰